Dag 1 - Min SSO historia

Min SSO historia är ganska lång, så vi kan ju börja med hur jag hittade till Starstable. Någon gång på hösten 2012 så satt jag framför facebook som jag då var väldigt beroende av. Jag satt och letade efter nya fb-spel som jag kunde spela eftersom jag hade så tråkigt.
Då fick jag syn på en liten reklambild på sidan i menyn (där det finns massa reklam) fast det fångade inte min uppmärksamhet, så jag struntade i reklamen och tittade vidare på facebook. Dock så ångrade jag mig och bläddrade tillbaka till reklamen och läste vad det var. Och då stog det något i stilen med "Prova Starstable idag - Ett av de största äventyrsspelen som finns!" och sedan var det en bild och det stog även nog något mer, men jag kommer inte riktigt ihåg exakt vad det stog. Men iaf så tyckte jag att det lät intressant så jag klickade på bilden och kom till Starstables hemsida, som jag har för mig såg annorlunda ut då. Men jag skapade iaf en karaktär som fick namnet Cecilia Friendstar, en tjej med blont hår och oceanblåa ögon. Jag ville gärna ha ett förnamn som började på samma bokstav som mitt IRL namn och jag gillade Cecilia så därför blev det det. Efternamnet däremot var bara framslumpat då jag inte orkade sitta bland de alla namnen och välja. Efter att ha skapat en karaktär som jag gillade så var det dags att skapa en häst, som jag hade jag väldigt svårt med. Satt nog i över en timme och skulle bestämma hur jag skulle göra. Alla färger var ju så himla fina! Men tillslut så hade jag valt, och det här låter väldigt konstigt, men jag valde faktiskt färg efter hårfärgen på min karaktär (WTF HAHAHA) jag förstår inte hur jag tänkte nu i efterhand, vem gör liksom så? Jo, Cecilia Friendstar, lol. Men så fick det bli, och namnet på henne som blev Goldbelle fick bli framslumpat som mitt efternamn. Först så var jag ganska missnöjd med namnet men nu så tycker jag faktiskt att det var ett fint namn som passade ganska bra på henne. Även fast hon inte precis var guld färgad utan var en blandning mellan brun och isabell typ, även kallad fux.
 
Men för att gå vidare, efter att ha skapat en karaktär och en häst så skulle ju spelet installeras. Jag minns hur exalterad jag var när jag satt där och väntade på att få komma in. Och direkt när jag kom in till spelet så kände jag att det här var ett spel som jag kommer att älska. Och efter att ha gjort något uppdrag så var jag fast, allt var så himla kul och jag älskade det så himla mycket att jag ringde runt till alla mina IRL vänner och berättade om spelet. Jag tjatade i flera dagar på mamma om att få bli star rider, och efter ett tag så fick jag bli det och ta del av hela starstable upplevelsen som gick att få. Månaderna gick och efter kanske 5 månnader (jag minns inte riktigt) så började SSO lusten sakta men säkert försvinna. Uppdragen var bara jobbiga, det blev bara för mycket, jag hade heller inte några vänner, så jag slutade. Det var liksom inte så att jag bara bestämde mig för att sluta, utan jag slutade logga in, jag hade annat för mig som var roligare, spelade bland annat World of Warcraft som jag gillade mer då.
 
Och sedan efter ytterligare några månader, när sommarlovet nästan hade tagit slut (alltså i slutet på Augusti) så hittade jag tillbaka till starstable, jag kommer inte riktigt ihåg hur men jag blev sugen på att börja spela igen. Speciellt när jag såg alla roliga uppdrag och andra uppdateringar som hade kommit, man kunde t.ex. rida barbacka. 
Men denna gången så ville jag starta om på nytt, så jag skapade en ny karaktär som fick namnet Cecilia Starhill, jag ville fortfarande heta Cecilia så därför fick det bli det igen. Därefter så skapade jag Springstar, min trogna gråa springare på fyra ben. (som jag kommer skriva mer om imorgon). Och den här gången så bestämde jag mig verkligen för att hålla kvar i starstable lusten, jag tänkte inte sluta igen. Jag köpte till och med lifetime det första jag gjorde eftersom jag var så säker på att jag skulle stanna längre den här gången. Och SSO lusten stannade faktiskt kvar längre den här gången, även fast den har varit lite fram och tillbaka. Jag tror nog att det har varit alla vänner, nya platser, uppdrag och hästar som har fått mig att stanna kvar längre. Ibörjan så var uppdateringarna mycket mindre och det fanns inte alls lika mycket saker att göra då som nu, allt hade alltså förbättrats när jag hade kommit tillbaka, så då var det ännu roligare att spela! 
 
Mitt emellan allt det här så har jag ju även haft två bloggar, den första som jag endast hade i ca 3 månader som ni kan besöka HÄR, och sedan den som jag har nu och skriver detta på. Om ni tar och kikar in på min gamla blogg så kan ni ju se den stora utvecklingen som jag har gjort! Jag har också gjort så himla mycket roliga saker som jag aldrig hade gjort utan starstable, t.ex. så hade jag nog aldrig skapat en blogg. Jag hade heller inte träffat en massa underbara personer utan SSO. Men starstable har inte bara bidragit till bra saker, utan även till dåligt. Men som man brukar säga: - Every good thing has a bad side.
 
Det är finns så mycket mer detaljer också, men jag har inte orken att sitta och skriva allt.Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?