I'm back

Välkommen tillbaka!
Som ni säkert märkt så har jag gjort en ny design till bloggen, för jag hade nämligen tänkt att börja blogga igen! :D
Det var ju snart två månader sedan jag tog en bloggpaus men efter att jag fick veta att fortsättningen på huvudberättelsen skulle komma nästa vecka så vart jag super pepp på att blogga och spela sso, så jag satte mig helt enkelt ner för att fixa en ny design till bloggen. Är ännu inte helt klar, men denna gången så kommer designen inte vara lika komplicerad som jag brukar göra den haha, för då dröjer det jättelänge att få klart den.
 
Men nu kommer jag göra så, att jag kommer blogga tills på söndag och om jag då känner för att fortsätta veckan därpå o.s.v. så gör jag det, men om jag skulle känna att idéerna om vad jag ska blogga om nästan har försvunnit så kanske jag fortsätter att ha bloggpaus. För jag vill inte pressa mig själv för mycket. 
 
Nu råkade jag ju nämligen bort att blogga igår (skulle egentligen ha skrivit detta då), och nu så skriver jag ju dessutom detta sent på kvällen så jag hinner tyvärr inte skriva något inlägg om vad som har hänt under dessa två månader som jag har varit borta. Så det får jag ta och göra imorgon. Det är ju också onsdag då, jippie!Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?