Mina hästar

Springstar "Spring" är en korsnings valack, född 2005. Om det finns någon häst som alltid sätter andra före sig själv så är det Spring. Han är alltid på gott humör och väldigt social med de andra hästarna i stallet också. Väldigt lydig inom hanteringen såsom ridningen men kan vara lite småbusig ibland. I manken så är han uppmätt till 152 cm och han har färgen gråskimmel.
 
Supernova "Nova" är ett fullblods sto från 2008. Hon är kolsvart med 2 vita kronor på bakbenen och i manken är hon 163 cm. En väldigt pigg och arbetsam dam som vill arbeta dagarna ut. Enligt Nova så finns det inget roligare än hoppning och det är hon också superduktig på. När nova var liten så råkade hon ut för en olycka vilket ha gjort att hon nu idag kan vara lite svårhanterlig ibland.
Men sålänge som hon har en lite mer erfaren ryttare på ryggen så är hon verkligen en toppenhäst!
 
Ashcloud "Aragorn" är en mycket försiktig ungvalack på 155 cm, född 2010. Aragorn reds in mycket tidigt och visade redan då stor potential för att kunna bli en bra tävlingshäst, och det har bara gått uppåt och uppåt, men han är ännu inte helt färdig utbildad för att kunna ställa upp i tävlingar. Aragorn är väldigt försiktig och rädd för nya lukter och ljud, så han behöver mycket miljöträning.
 
Moonshadow "Remona" är ett fullblods sto som är född 1996. Låt er inte luras av åldern, denna gamla damen är väldigt framgångsrik inom fälttävlan, och hon har mycket kvar att ge! Remona är i tempramentet väldigt energisk, framåt och kan ibland också vara lite bossig mot andra hästar. Hon är också väldigt känslig i munnen och kräver en mer rutinerad ryttare p.g.a det och hennes kunskaper. Remona är en skimmel och är klassificerad som en D-ponny. 
Paulina Sunnight

Vilken fin blogg!

ps. Du är riktigt bra på att göra outfits! :)

Svar: Tack så jätte mycket! :D
~ Cecilia Starhill ~

DATUM: 2014-04-29 | TID: 07:47:39
BLOGG/HEMSIDA: http://sunnightsso.blogspot.se
Bambi Ponyforest

Jätte fina hästar♥
ps och blogg;D♥

DATUM: 2014-09-12 | TID: 12:34:21Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?