Två månader har gått - Vad har hänt?

Nu så har jag ju nästan varit borta från bloggen i hela två månader, och under den tiden så har väääääääldigt mycket hänt.
 
• Jag har sålt och köpt hästar, Rubus, Mister, Debbie och Charlie bor nu hos någon annan som gillar de mer. Fråga mig inte varför det blev som det blev... haha men asså, ingen av dessa hästar klickade med mig direkt, även fast jag försökte gilla dem så gick det bara inte. Och ja, det kanske var lite onödigt att jag sålde dem, jag kunde ju skicka de till hästön istället liksom. Men vet ni vad, jag gjorde det men fick värsta ångesten (konstigt nog). Jag är nämligen inte en sån person som skulle kunna ha hur många hästar som helst, och om jag då skickar iväg en häst till hästön så tycker jag att jag lika gärna kan sälja den. Gud vad jag är sämst på förklara, men hoppas ni förstår vad jag menar x) Btw, Charlie hade ni ju aldrig träffat, han var en isabell färgade andalusiern (den som kom i senaste hästuppdateringen). Ibörjan var jag helt kär i honom, men sedan så hatade jag plötsligt honom, idk why. Men jag har enda sedan jag sålde min frieser aldrig klickat med de stora hästarna, det var förmodligen därför Mister och Debbie också rök, ehh.
 
• Jag har blivit klubblös, ja faktiskt så har jag lämnat dbc. Fast jag är inte klubblös, utan jag skapade mig en egen klubb för att jag inte skulle få en massa klubbinbjudningar. Och sedan så har det även funnits i min tanke att jag skulle ta och testa på rollen att vara klubbägare men jag vet inte riktigt om jag känner mig redo ännu. För jag tycker ju redan att jag är oaktiv och då om jag ska blogga, hålla i aktivitetar och fixa med klubb-bloggen samtidigt så blir det bara alldeles för mycket. Sedan saknar jag bara dbc så himla himla mycket, så jag tror att jag väntar med att bli skapa min egna klubb för allmänheten. Men nu vet ni det, klubben heter iallafall Sparkle hooves (Gnistrande hovar) älskar verkligen namnet jätte mycket! c8 Och ja, om ni skulle se en tjej vid namnet Julia Westhill skutta omkring med Sparkle hooves under namnet så är hon den enda som är med i min klubb, det är en irl kompis som bara är med för att jag inte ska vara forever alone.
 
• Jag har ett annat utséende. Först så bytte jag till det sminket med röda läppar ifrån västkobbens fiskeby. Hade länge gått och funderat på att byta så tillslut så gjorde jag det, men det passade verkligen inte mig trots att det var så snyggt. Så när jag var supernära att byta tillbaka så kom det ett nytt smink som liknade det neutralaste sminket på hela sso, förutom att det nya hade lite större näsa samt mörkare läppar och lite annat. Och jag var så in love i det sminket så jag bytte, vilket jag verkligen inte ångrar! För någon dag sedan så bytte jag även hårfrisyr, kunde inte hålla mig längre, gud vad taggarna på det förra håret var störande alltså (!!). Var inne på att byta till ett mörkbrunt men det kändes inte som jag, så det fick tillslut bli mitt starthår endå.
 
Sedan har mycket mycket mer också hänt både i sso och irl. Bland annat så har jag blivit medryttare på världens finaste ponny, Remooooona! ♥ Alltså mina kusiners d-ponny som har nämts på bloggen tidigare. Jag har ju ridit henne i ungefär 4 år, men nu har jag börjat rida henne en gång i veckan (alltså oftare), egentligen så kanske det inte kan kallas medryttare då jag egentligen inte rider henne super ofta, men en gång i veckan åtminstonde. Det roliga är, att jag döpte ju min arab till Moonshadow aka Remona, och nu har jag fått veta att även irl Remona är en arabkorsning, hihi! Älskar verkligen araber! c:
Vi avrundar inlägget med en nytagen bild på mig och Groooodis, tjockisen min ♥♥
 Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?