Utvärdering av dagens uppdatering

Idag så kom ju som de flesta hade anat, påsk-uppdrag och kläder. Det är ju skärtorsdag imorgon och påsk i helgen om någon hade missat det! Själv så firar jag inte det på något speciellt sätt men starstable firar ju de flesta högtiderna och där finns ju även påsken med!
 
Men iallafall, uppdateringen var för mig skit dålig, haha. Jag tycker ju inte om dessa "högtids" uppdateringarna, då de ofta är väldigt trista och likadana varje år. Sedan så tycker jag bara att det är jobbigt med en massa massa småuppdrag, som det såklart skulle komma idag. Däremot om det hade kommit något mer som t.ex. en ny hästras så hade jag gillat uppdateringen mycket mer.
 
Kläderna som kom var ju exakt likadana som förra årets, alltså så kom det inga nya. De enda "nya" sakerna som kom som gick att köpa i butik som inte hade funnits tidigare var påskäggen och det kokta ägget. De är alltså till för att ta med till caféerna runt om på jorvik (som fika). För att inte spoilra för mycket så fick man överdrivet mycket sånna i uppdragen också, så jag tipsar er att inte göra som jag och köpa en massa påskägg i butikerna innan ni har gjort uppdragen. För då får ni mycket fika... hehe.
 
Uppdragen gick ju ut på att leta ägg, nu har jag inte gjort alla men några iallafall. Men det fanns ju 3 ägg-letaruppdrag som fanns utmärkta på kartan, sedan såg jag också att det fanns ett i VD när jag red förbi där, och förmodligen så finns det även fler gömda uppdrag. Sedan när man hade gjort klart de första påskuppdragen hos Felix i Sgb så kunde man ju dessutom leta guldägg som finns gömda runt om på jorvik. Hittils så har jag bara hittat 4 stycken, haha. Tycker det är så himla tråkigt så jag orkar typ inte leta, så slö som man är.
 Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?