Varning för Spoiler (om hästras)

 
Flera har ju redan hört rykten om detta så det är väll inte en jättenyhet till att börja med, men jag ville ta upp det ändå eftersom jag inte kunde hålla mig längre, egentligen så borde jag inte ta upp det överhuvud taget men jaja.
 
Jag har under några veckors tid hållit koll på starstable filerna och märkt att det har lagts in tinkerhäst-filer. Först så fanns det en tinkerhäst-fil, (eller ja, egentligen två, men varje häst har två filer typ, haha). Och sedan ökades det till 4 och nu är den uppe i 6. Så vi kommer alltså få 6 tinkerhästar minst! :D Jag vet att man inte ska vara och rota bland filerna för att få reda på olika saker, men tinkerhästarna har ju inte äns kommit, och vaför har du sso lagt upp de i filerna?!? De får ju nästan skylla sig själv, men ja, jag vet att man inte ska rota bland filerna ändå men jag kunde ju liksom inte hålla mig. :)))
 
Jag är så himla spänd på tinkerhästarna, om det ska komma 6 stycken så borde de ju vara i olika färger, alltså inte bara svarta som är vanligast på tinkrar. Jag hade faktiskt hoppats på att de skulle ha anlänt till Jorvik förra veckan, så därför var jag lite extra besviken på uppdateringen då. Men så fort de kommer så kommer jag att köpa en, nästan allt är planerat och klart! ^^ Hoppas bara ett de inte är för snygga allihop, för då kommer Cec att få problem med att välja. 
 
(Ursäkta för ett slamsigt och onödigt inlägg, men det jag ville komma fram till var att vi helt enkelt kommer att få minst 6 tinkerhästar, jag trodde att vi bara skulle få typ 3 så därför vart jag så glad.)
Hanna Goldnight

coolt :D

DATUM: 2014-04-22 | TID: 10:38:11
BLOGG/HEMSIDA: http://babyjumper.blogg.seDitt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?