Hej igen

Blev ännu en paus, men somsagt så bloggar jag på egna villkor så ni vet det, (och det sista inlägget av bloggutmaningen kommer upp när jag har lust att skriva det).
 
Idag så kom det ju nya hästar, vilket var på tiden. Fast jag vart dock lite besviken att det inte var tinkrar, även om ponnysarna verkligen var super söta! Funderar nästan på att ta och köpa en ponny bara för att ge de en ny chans, men vi får se hur det blir med det, mina senaste hästköp har ju inte alls varit så lyckade så jag kommer inte göra en massa spontan köp nu i fortsättningen. Men de var ju inte så superdyra precis (eftersom de är så tröga förmodligen), det enda som gör att jag egentligen inte vill är att det skulle komma tinkrar typ nästa eller nästnästa vecka och då har jag inte råd, det får verkligen inte hända, då blir Cec ledsen. :C
 
 Btw, jag har även löst smeknamns problemet! :D Jag hittade nämligen ett annat namn när jag kollade på Sagan om ringen Wikin som nog också skulle passa finfint till Ash. Och det är... *trummvirvel* Aragorn! Det börjar ju på samma bokstav som hans tidigare efternamn, så det passade kanske ännu bättre än Sauron. Så härmed kallas Ash för Aragorn istället. :D Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?