Håller på att mörda surfplattan

Har suttit i 30 minuter och skrivit ett inlägg och sedan försvinner allt,
tack så jävla mycket. Känner mig så glad just nu :)

*Rubrik*

Förlåt för att det här inlägget ha dröjt, började skriva på det imorse men hann inte klart tills vi skulle vidare tills nästa hotell, så klart så skulle jag ju börja skriva klart inlägget nu när jag ska sova. ._. Men jag fortsätter skriva mer på det imorgon.
Btw, ursäkta för att inlägget är så flammsigt eller vad man ska kalla det.
(En anledning till att jag inte orkar göra klart inlägget nu är för att alla bilder har fått något Knas i kodningen så tex så ska egentligen den här texten vara över de två strecken ovanför som det även bara ska vara ett av, (kan typ inte ta bort bilderna jag råkat göra två av) ) Komplicerat, men jag ska försöka fixa till inlägget imorgon när jag har ork.
Nu är kryssningen över, jag har verkligen haft jättenkul!
Egentligen så kom vi tbx i Florida tidigt på morgonen igår, men det dröjde ca 2 timmar att åka till hotellet därifrån + att vi stannade på en shopping mall och där vet jag inte alls hur länge vi var, flera timmar iaf. Så när vi kom till hotellet så var jag så trött att jag inte orkade skriva något inlägg. x] Resten av resan så kommer uppdateringen att vara bättre, eftersom det finns wi-fi på alla/de flesta hotellen. 
Men iallafall, tänkte ta och skriva vad jag har gjort på båten och öarna dessa 10 dagarna!
(Varning för många bilder)
 
Dag 1 (Torsdagen 19:e dec)
Det här var första gången jag klev ombord på Emerald princess, det var så häftigt verkligen, ni skulle bara varit där. Hela båten var som en liten stad, 3000, 3000 (!!) människor åkte med den. Det var minst 5 pooler på den och minst dubbelt så många bubbelpooler. Sedan fanns det väääldigt många hissar och våningar, den högsta våningen man kunde bo på var 15 (där bodde vi c8) och den högsta man kunde åka till var 16, dock kunde man gå trappor upp till 4 våningar högre om inte mer.
Inuti båten så var det som ett stooooort shopping center med massa affärer och stora spiraltrappor. Det var lite sådär "Titanic feeling" därinne. Och på högsta våningen fanns även basket/bandyplan, mini golfbana, krocketbana, och joggingsspår (gymm och spa fanns även). Och för att inte glömma att nämna, man fick hur mycket glass, pizza, popcorn och bakelser man ville och allt var gratis 8D Snacka om lyx (fast i och för sig så kostade inte kryssningen lite heller).
 
Första dagen så var det mest fest på båten, jag tittade mig omkring på båten osv.
Den kom iväg 2 timmar senare en planerat men de gjorde knappt något.
Hade tyvärr ingen bra bild från dag 1 som pappa hade fotat (måste ta bilderna från hans mobil eftersom jag inte har någon sladd så jag kan överföra bilderna från kameran till surfplattan).
 
Dag 2 (Fredagen 20:e dec)
Idag var vi bra ute till havs så jag slappade mest (solade och badade).
 
Dag 3 (Lördagen 21:a dec)
Ännu en dag bara ute till havs, gjorde ungefär samma saker som dagen innan, men om jag inte minns fel så tittade jag även lite på filmen Top guns på movies under the stars, (en utomhus bio). Sedan namn jag möjligtvis ha sett på någon show (de brukade ha shower och personer som spelar instrument vid ett café inne på båten).
Och juste, jag hade ju även tagit med mig massa svenskt godis som jag mumsade på hela kvällen. c8
 
Dag 4 på Antigua (Söndagen 22:a dec)
Äntligen så var de tråkiga dagarna över. :D Eller ja, tråkiga och tråkiga, jag var väldigt rastlös kan man säga. Antigua var somsagt första stoppet och där snorklade vi ju med stingrockor. Man fick även mata de, men jag vågade inte riktigt då de hade som en sugmun som man kunde riva sig på, sedan var de också över 1 m, jag trodde typ att dem skulle vara runt 50 cm. Men kul var det! Jättefint turkost vatten var det där också. *-*
Man fick även titta på massa fina papegojor som dem hade där.
 
Dag 5 (Måndagen 23:e dec)
Idag var det dags för ziplinen, jag längtade inte alls i början när vi bokade den att göra det pga att jag är lite höjdrädd av mig och en av linorna var 40 meter upp i luften.
Men jag är så glad att jag inte fegade ur i sista minuten. Att åka zipline är en av de allra roligaste sakerna jag gjort, det var såååå häftigt att sväva uppe bland trädtopparna, känslan när man hängde där asså... helt magiskt var det. *-* Guiden som åkte i minibussen till zipline området var också fett skön och as rolig, hennes namn var Annie baby. xDD På tillbaka vägen så körde vi massa gissar lekar och ja, som sagt, det var verkligen hur kul som helst!

Hej igen :D

ÄNTLIGEN så har jag tid för att göra ett kort inlägg. :D
Idag är det onsdag och nu är jag på ön St Kitts (Christopher), den 4:e ön! C:
När vi är tillbaka i Florida efter kryssningen så kommer det komma upp ett stort inlägg om vad jag gjorde de olika dagarna så därför så kommer jag inte skriva så mycket om vad vi (jag och min pappa) har gjort de olika dagarna. Idag så ska vi mest bada och shoppa tror jag. Men vi ska ju heller inte glömma att det var julafton igår! :'D Själv så hade jag fått massa pengar som jag kunde köpa vad jag ville för. Så jag köpte mig en lite dyrare klocka än vad mina andra var, den kostade nämligen 800kr, men jag gillade den verkligen! (det kommer upp en bild på den senare).
Men jag hoppas att ni åt massa god julmat och fick massa fina paket igår, och att ni har en fortsatt trevlig juldag så hörs vi. C:

Saker som ni kanske inte visste om mig (Del 2)

Jag tänkte ta och göra en del 2 på saker som in kanske inte visste om mig, ni hittar första delen HÄR! C:
Observera att detta är endast irl grejer. 
• Båtkryssningen som jag åker med nu är den första båten som jag sover på.
• Jag är inriktad på hoppning (alltså så tycker jag att hoppning är roligast av alla häst sporter).
• Min mamma och pappa är skilda. 
• Jag har åkt flygplan över 30 gånger. 
• Jag har prioriterat bloggen före läxan. s:
• Ända sedan jag var i Bangkok (i Thailand) så har jag hatat storstäder.
• Om Sso skulle lägga ner så skulle jag verkligen dö, eftersom typ hela mitt livet kretsar kring sso.
• Min favorit dryck är Trocadero.
• Jag har typ alltid stökigt på mitt rum.
• Jag kan inte komma på vad jag ska skriva här. haha

:DDDD

JAG HAR INTERNET!!!!  I'M SOOOO HAPPY NOW :'D
Jag skyller på pappa eftersom det var han som sa att vi inte skulle ha något internet.
Men vi hittade en liten bar som hade det, gissa om jag vart glad? :D
Dock så har jag lite panik med att skriva detta eftersom batteriet på min surfplatta är nere på 9%. D: Men jag tänkte bara säga att idag så är det den 3:e dagen som vi är ute med båten. De två första dagarna så var vi bara ute till havs, men idag så kom vi till första stoppet som var Antigua. Vi har varit på stingrocks snorkling och imorgon när vi kommit fram på ön St Lucia så ska vi åka zipline! C:
Eftersom batteriet håller på och ta slut och vi snart måste gå tillbaka till båten så hinner jag inte skriva något mer nu, men vi får hoppas att jag hittar något ställe med wi-fi imorgon också så jag hinner uppdatera er då med. Men vi hörs tills vidare! :3
 
Den första bilden är från stället vi snorklade på idag, den andra är en av poolerna på båten och den tredje är på båten. c:

Det här gick ju bra

Jag hr nu konstaterat att det snöar på på olika ställen olika dagar eller iaf så snöar det ibland och ibland inte.
I Måndags när jag fotade de flesta hästarnas bilder till headern så snöade det inte på Paddockön men i Tisdags så snöade det. Då försökte jag få bort snön eftersom jag ville ha klara bilder men det slutade med att jag bara fick bort själva "snöflingorna" och dimman var kvar haha snacka om lyckat försök.
 
 
 
 

En ny hobby?

På senaste tiden så har jag blivit helt tokig i modellhästar, fick väldigt många på "mini julen" som jag hade.
De flesta av mina modellhästar är ifrån Schleich, tycker att flera av deras hästar är superfina!
Här är några av mina hästar som jag har, Bilderna kommer ifrån http://www.schleich-s.com/sv/SE/Leksaker/pa_bondgarden/, och jag äger ingen av de!
Min första modellhäst som jag fick för flera år sedan.
Namn: Remona (Eftersom hon liknar min kusins häst som heter Remona)
Ras: Hannoveranare
Kön: Sto
Tinkerhingst
Namn: Tibor 
Ras: Tinker
Kön: Hingst
Shireföl
Namn: Sigge 
Ras: 75% Shire 25% Tinker
Kön: Hingst
Tennessee Walker, hingst
Namn: Prince 
Ras: Tennessee Walker horse
Kön: Hingst
Hannoveranersto
Namn: Bella 
Ras: Hannoveranare
Kön: Sto
Camarguehingst
Namn: Filur 
Ras: Camarguehäst
Kön: Hingst
Appaloosaföl
Namn: Spot 
Ras: Appaloosa
Kön: Hingst

Har du någon modellhäst eller samlar du på modellhästar? :)

Dum Mr Pike! >:C

Efter att ha fångat den där svåra sillen i SKördebygden i Måndags (HAHAH minns inte vad den hette loool) så jag blev level 15. Ville verkligen inte bli det, jag tänkte förstås inte heller på att jag skulle bli det så jag bara gjorde uppdragen i sista sekund innan jag skulle gå och lägg mig och vips så hade jag blivit 15. :))
 

Hur jag tänker när jag väljer hästnamn

Ett stort problem för mig när jag ska köpa en ny häst är vad den ska heta.
Tex när jag köpte Sessan så valde jag typ bara något hejvilt eftersom jag så gärna ville ha en ponny. 
Ash däremot tänkte jag väldigt länge på namnet, säkert i 1 timme, men jag ville verkligen ha något som jag gillade då.
 
Nu för tiden så har jag börjat skriva upp fina hästnamn och smeknamn på min surfplatta.
Då blir det liksom inte så att jag döper en häst till något som jag inte gillar. Man har också något att sysslesätta sig med när man har tråkigt. Men hur tänker jag när jag väljer ett hästnamn då? Jo, först och främst så måste namnet låta fint, det ska vara hyffsat enkelt att uttala. Men sedan vill jag att det ska vara fint på svenska också.
Mina hästars namn på svenska är: Springstar - Vårstjärna, Supernova - Det är en explodernade stjärna, vet inte riktigt vad översättningen är men men, Ashcloud - Askmåln, Miniprincess - Miniprinsessa, Nightmist - Nattdimma, Rubystone - Rubinsten.
 
Sedan har alla mina hästar utom Springstars och Supernovas namn något med utseendet att göra.
Tex så Ash har fått sitt namn från att de vita fläckarna på hans kropp ser ut som måln och mellan de vita och svarta är det grått som jag tycker ser ut som aska. 
 
Ibland så brukar jag även bestämma smeknamnet först att sedan hela namnet.
Smeknamnet brukar jag ofta ta från en irl häst, eller just nu så är ändast Misters namn från en irl häst, men jag har flera smeknamn på min lista som är från mina kusiners hästar och från ridskolan jag rider på. Ett av mina favorit namn som jag vet att en av mina hästar kommer heta är Moonshadow "Remona". Remona är ett verklighetsbaserat namn från mina kusiners häst Remona även kallad Grodan (Hon var en hopphäst när hon var i sina yngre dar och när jag var liten kunde jag inte säga R så då kallade jag henne mest för det xD).
En väldigt betydelsefull häst för mig eftersom det var den första hästen jag red på om jag inte minns fel, det är iaf den hästen jag har ridit på mest. Jag har lagt upp bilden tidigare när hon precis hade fått fölet Princess sprakles "Stina", men jag lägger upp den igen.
 
Detta är då Remona, finis hästen min ♥
 
Men iaf tbx till ämnet, jag kan verkligen rekomendera att ni skriver upp hästnamn som ni gillar. Då slipper ni stå och fundera så länge på vad eran nya häst ska heta, om det skulle komma tex en arab och ni har inte en aning om vad den ska heta men vill så gärna ha en.

Oväntat inlägg

 
Nu har jag äntligen kommit fram i Miami, eller egentligen så kom jag fram när klockan var runt 9 på kvällen hemma. Fast nu är det ju så att klockan är 6 timmar mindre här så inlägget kommer upp någon gång mitt i natten på svensk tid. cx
Men men, allt har gått som det skulle, kan ni gissa vem jag såg på flyget då?
Jo Alexander Bard HAHAHAHHAHA! XD Men nu skiter vi i honom och istället så kanske ni undrar varför det kommer ett inlägg nu ändå.
Jag tänkte nämligen inte på att det skulle finnas wi-fi på det första hotellet vi skulle bo på.
Så då tänkte jag bara uppdatera er lite snabbt! Men imorgon så går jag ombord på båtkryssningen, så då är jag helt hundra på att ni inte får några live inlägg inom de 10 närmaste dagarna.
Världens största passagerarflygplan (Airbus 380-800) som jag flög med till Florida, trodde faktiskt att det skulle dröja mer än 12 timmar att flyga till Florida men det tog bara 11 timmar, eller bara och bara. xDD
Underbara Arabhästar!
Btw, har hunnit checka uppdateringen också, var så spänd på vilka färger som skulle komma. Men jag älskar alla araberna som kom, hoppas det hinner komma fler innan jag kommer hem för vill så gärna ha en mörkbrun nu. I och för sig så vill jag ha skimmeln också som jag egentligen hade ställt in mig på, men jag stör mig på att den har svarta slingor i manen... ._. Så nu är jag faktiskt lite sugen på den svarta tror jag.
Har du köpt någon arab? Vilken isåfall, och är du nöjd med den? :)

Oh.... My....God *-*

Just nu i denna stund så sitter jag på flygplnet påväg mot Miami, och jag dog igår när jag såg denna bilden:
 
ARABER, och det bästa av allt, en skimmel! *-* (Bilden är från sso's facebook)
Jag är nästan 100 på att araberna kommer idag, så synd att jag får vänta med att se de buhuhuu. :c
 
Men nu ska vi inte däppa, utan istället hade jag tänkt att skriva om min åsikt till araben vi ser på bilden! c:
För det första så älskar jag att det kommer vara en skimmel, (det kommer förövrigt att vara 3 hästar nu ibörjan kan jag nästan helt säkert konstatera eftersom jag har hittat filer med 3 araber!) Men som vi ser på bilden så ser huvudet verkligen SUPER vacker ut, ögonen är kanske lite väl förstora men det kanske ser finare ut i spelet.
Manen är samma som starthästarnas man, jag undrar om araberna har någon speciell egen man eller om man kommer kunna byta, för att sso kan säkert ha bytt manen på denna bilden eftersom de inte ville visa den "riktiga" manen som araberna kommer ha från början, eller så är detta arabens man, bara att vänta och se.
Men till sist, en väldigt ba detalj som jag älskar. Den har hög svansföring! Tycker att det är sååååå himla fint med det, så jag kan ju nästan säga... Välkommen hem till mig, Remona. :D

Natti

Nu ska jag sova på ett hotel på Arlanda, ska upp klockan 5 imorgon eh.
Men nu får ni ha det bra och god jul på er, så hörs vi om någon vecka när kryssningen är över.
Världens sämsta bild men men, det är iaf från hotellets fönster hehe. xD

Gissa vad Cec har gjort åt er :D

Hmm, vad kan jag ha gjort för liten överraskning åt er? :O
 
Jo, jag har fixat tidsinställda! :D
Tyvärr så har jag inte haft tiden eller idéer att göra till varje dag de första 10 dagarna (det är endast åt de dagarna jag kommer fixa eftersom det kommer irl inlägg efter kryssningen om ni vill ha det). Dock så är jag inte klar än, sitter vid en dator och sk fota designen och vid en annan skriver jag inlägg! Alla tidsinställda inlägg kommer komma upp prick klockan 12:00, sedan får ni se hur många det blir. 
 
Men designen är jag lite tveksam om jag hinner fixa, har ungefär 1 timme på mig och det är alldeles för lite. 
Men ni får se helt enkelt, tåget jag ska åka med går runt 18:00, men det tar ett tag att åk till tågstationen också.
Btw, jag flyttade upp inlägget om florida som ni kanske märkt, ifall någon missade det! :)
 
 

Nu börjar det närma sig...

Okej det är någon vecka kvar men jag hade tänkt att berätta lite om vart jag ska över jul och nyår.
Den 17:e december så åker jag till Maiami i Florida som ligger i USA! :-D Och där kommer jag vara i ca 3 veckor.
Men om jag ska vara helt ärlig så längtar jag inte jätte jätte mycket, varför? Jo, jag reser väldigt ofta, förra året var jag i Indien (Goa) och i Förenade Arabemiraten (Dubai) över nyår, och året innan så var jag i Thailand över Jul. 
Så då kanske ni förstår varför jag vill vara hemma med familjen...
Det går ju att fira jul före man reser iväg eller efter, men om man firar när man kommer hem så kommer det inte vara samma sak, sedan blir man alldeles konstig av att man har en annan tid och att det finns andra bakterier i Sverige som gör att man kan få ont i magen osv när man kommer hem.
 
Men jag längtar ju lite iaf, har aldrig varit i USA förut, och det ska bli väldigt spännande att åka världens största tvåvånings flygplan. C: Och sedan ska jag ju iväg på en båtkryssning i lite över en vecka som kommer gå längs alla fina öar i Florida som Bahamas, Saint lucia och Barbados (Rihanna kommer därifrån c:), och då kommer båten köra på natten när man sover och nästa dag är den framme vid nästa ö där man får kliva av och göra massa saker! :D
 
Egentligen så skulle vi bara till florida för att åka på båtkryssningen (när jag säger vi så är det jag och min pappa).
Men sen bestämde vi oss för att stanna kvar i Florida när vi ändå var där, så då kommer vi nog gå på massa parker och sånt.
 
Men nu vet ni vart jag kommer vara under jullovet, hur kommer bloggningen bli då?
Jo jag vet inte riktigt, det ända jag vet är att jag inte kommer ha något internet på båten, för det är för dyrt.
Sen när vi kommer i land på fastlandet igen så kommer vi inte heller ha något internet, MEN om det skulle finnas gratis internet på hotellen (vi kommer bo på flera olika) så kan det kanske bli lite bloggning.
Men jag ska ändå försöka fixa tidsinställda men som bloggningen är nu så kan ni ju kanske tänka er hur jag ska lyckas kunna skriva minst ett inlägg till varje dag i 3 veckor... :)))))
Men vi får se helt enkelt, jag återkommer med detta när det är ännu närmare resan.
 
Lite bilder från öarna, florida och båten "Emerald Princess" som vi ska åka med! c: (ALLA BILDER ÄR FRÅN GOOGLE)
Båten vi ska åka med, dock så går båten på den här bilden inte i Karibien.
Ön Saint Lucia
Ön Barbados
Miami i Florida
 
 
 
 
 

Besviken :(

Nu när jag loggade in för att börja ta kort till headern så märkte jag att det behövdes göra en uppdatering.
När jag kom in så stog jag vid Paddocken på paddockön och gissa om jag blev glad? Blev as sur, för det hade börjat snöa där. >:C En av de vackraste platserna att fota på har blivit förstörd. Jag som hade tänkt att fota headern där. Vissa kanske tycker det är mysigt med snön men jag hatar det dimmiga ljuset, det förstör allt.
 
Om jag inte minns fel så snöade det ibörjan på Sjöhästklippan, sedan slutade det och nu har det börjat igen.
Tänk om det är så att det är olika väder olika dagar? Då kanske det snöar på vissa ställen ibland och på vissa andra ibland.
 
Vet ni vad jag är mest sur på just nu, att de kunde fixa snön men inte ögonen. Tack sso! :]

Redigering ~ Ash

Testade att redigera Ashs man och svans lite, gjorde hovskägg på hovarna också men det vart inte alls bra haha.
FÖRE:
EFTER:

Diss!

I de senaste outfitsen jag har sprungit runt i så har ni säkert märkt att jag inte längre har svarta byxor på svart sadel.
Förstår mig inte på att jag har haft det förut för det ser verkligen inte bra ut, det är ännu värre med vita byxor och vit sadel. Uscha, säger jag bara, det ser ju ut som en enda ful klump.
(Observera att jag är lite av en perfektionist och detta är min åsikt! c:)
 
På bilden ovan så hade jag även stövlar i samma färg som byxorna och sadeln, och det gör verkligen inte saken bättre.

That moment...

...när man tar transport för att göra ett uppdrag och sedan när man har gjort uppdraget och ska lämna in det så har man fullt i ryggan. :))) Det värsta med det är som det var igår, jag fick fullt i ryggan pga att jag fick en grej som jag behövde till uppdraget, och när man ska lämna in uppdraget och personen ska ta saken man använt och man ska få en sak så måste det finnas en ledig plats i ryggan när man ändå bara kan "byta" utan att saken man får hamnar i en ny ruta. 
(Komplicerat, jag suger på att förklara men hoppas ni förstår vad jag menar xD).
 

Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag :D

Äntligen är det helg, den sista helgen i Sverige innan 2014 för mig! c: 
För på Tisdag nästa vecka bär det av, får jag hoppas iaf. Kollade på Nyheterna och då verkade
det som att det skulle komma ett oväder i början på nästa vecka, bara att hålla tummarna dårå, I guess. :]
Btw, när vi ändå är inne på ämnet så kan jag säga att under Tisdagen så kommer jag ha ganska fullt upp med att packa + att jag ska gå på skolan, men på kvällen då när jag har kommit till Arlanda kanske jag hinner uppdatera bloggisen. Efter Tisdagen så kommer bloggen tyvärr stå still i 10 dagar eller mer, eftersom då kommer jag vara på båten och inte ha något Internet alls, om inte jag skulle ha jätte tur. Men efter båtkryssningen så kommer några av hotellen vi ska bo på ha internet = bloggning. :DD Jag kan inte säga exakt hur uppdateringen kommer bli men några inlägg kan jag lova er, så kika in här lite då och då! C:
 
Vad har hänt här då, har Misters man blivit lång igen? :O
Ja faktiskt så har jag börjat tröttnat på den långa manen, och att alla mina hästar har den. 
Speciellt så gillar jag inte luggen eftersom den är så konstig över ena ögat och det är typ ett hack i den också. 
Men även fast jag fortfarande inte gillar att manen ser så klumpig ut så tycker jag att han passar bättre i den (även fast han ser ut som ett sto :s), och när han rör på huvudet så ser det också bättre ut med denna manen.
 
För er som undrar, ja jag har bytt outfit på Mister, det här med en outfit till varje häst går inte så bra för mig. xD
 
Det fula med den långa manen. ↑
 
Ska ut och äta på restaurang nu ikväll och i helgen så ska jag fira "mini jul" med familjen eftersom jag är borta när riktiga julen är, så förvänta er inte världens bästa uppdatering (som alltid ehh xD).

Green Bridge!

Är det bara jag eller har bron över Silversongsfloden mellan Firegrove och Silerglade blivit mer grön på ena sidan? Märkte det nu när jag skulle plocka äpplen, vet inte om det är samma med den i VD.
Liksom, varför nu? Mitt i vintern så börjar växterna växa, men vem vet, klängväxterna som växter på bron kanske älskar vinterklimatet? ;))
 
Btw, Ivar har kommit! ;__; Sitter och dör typ, och ändå så är det en klass 2 varning och inte 3. Hela huset skakar, känns som att det ska blåsa iväg när som helst. 

Läskig Ivar :'c

Som ni kanske vet så har det varit väldigt mycket stormar och skit på senaste tiden i Sverige, och nu har Ivar kommit, eller ja, det har knappt börjat än. Det är en klass 2 varning på området som jag bor i så jag ska ju försöka hålla mig inne, får hoppas att inte strömmen försvinner bara, (har varit på ridningen idag + hållt på att bakat hela kvällen, därav den dåliga uppdateringen!)
Arkiv.

Nya håret c:

Som jag sa igår så köpte jag det platta långa blonda håret från Jarlaheim. Tycker verkligen att det är skit snyggt framifrån, bakifrån... njaaa, men okej ändå! :) Vänjer mig nog snart vid det.
Vill inte börja med designen förrän ögonen ser normala ut, eller iaf inte börja ta korten. ._.

Hur ska jag göra? hjälp mig :D

Jag vet att det kanske är lite många röstningar här på bloggen, borde egentligen kunna bestämma saker själv men jag behöver faktiskt er hjälp nu! xD Jag funderar på om jag ska byta till det långa blonda håret i Jh.
Känns mera som jag, tycker att det jag har nu är väldigt fint men Jen säger att det ser ut som kiss. >:C
Och ja, jag tycker att det är en aning gult, och sedan tycker jag inte om utseendet på håret framifrån.
Men just nu så är det väldigt nära att jag byter, har redan gjort av med ca 300 sc idag,
när man väl börjat shoppa så kan man inte sluta hahahaha. 

Cec tog äntligen sakerna i egna händer och bytte hår HAHAHAH känns så konstigt, är så fattig. ;__;
 
Ska Cec ha platt eller lockigt hår? C-:
  
pollcode.com free polls 
 

Suddigaögon.se

Märkte när jag hållde på att fota vinterbilder att ögonen på karaktären har blivit suddiga! D:
Har mailat det till supporten, hoppas dem fixar det. Vill inte ha suddiga ögon på bilderna på vinterdesignen. >:c

Snö innebär en ny design :'D

Jag ska börja ta korten till den nya designen idag, dock så kommer det komma fler inlägg, åtminstone ett till! c:
Hjälm: Västkobbens fiskeby  Tröja: Västkobbens fiskeby  Handskar: Silvergladebyn  
Byxor: Västkobbens fiskeby  Stövlar: LT Present
Träns: Jarlaheim  Sadel: Silvergladebyn  Filt: Silvergladebyn   
 
Köpte denna tröja, schabrak och dessa byxor idag också, byxorna matchade ganska bra med schabraket som jag trodde. Eftersom araberna inte kom idag så kommer jag ha sparat 4 veckopengar när jag kommit hem så då har jag förmodligen råd med en arab, om jag äns köper en! :] Sedan eftersom jag ska börja med den nya vinterdesignen så behövde jag få klart alla hästarnas outfit.
Men detta är iaf Ash's nya outfit, Nova har fått övertagit Ash's rosa outfit eftersom hennes var så tråkig, dock så är den lite ändrad, köpte nämligen ett par mörkblåa jeans idag också, så snygga. *-* Förstår inte varför jag inte köpt de tidigare. o.o

Ingen jul utan snö!

Hej allihopa!
Nu har den efterlängtade snön landat på Jorvik och klätt åkrar, fält och skog i en vacker vinterskrud!

Juluppdrag i Silverglade:
- Den vita julen är äntligen kommen men det är fortfarande mycket att göra innan julafton! Fortsätt hjälp invånarna i Silverglade få ordning på julmyset!

Vackert glittrande snö täcker Jorvik!
Vackert glittrande snö täcker Jorvik!

Dagliga julbestyr:
- De dagliga julbestyren blir fler och fler ju närmre jul vi kommer. Det finns massor av traditionellt julpyssel att sysselsätta sig med. Se efter om du hittar någon som behöver hjälp med allt roligt som ska göras. Invånarna är tacksamma över all hjälp de kan få och kommer säkerligen belöna dig med antingen Julfragment eller Julönskningar! Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp. 

Julbutiker:
- Lucia är en tradition som Jorvikborna anamat. Lucia är ljusets högtid och traditionellt sett klär man upp sig i en vit skrud och bär en vacker ljuskrona på huvudet. Rid till julbutikerna och kolla in de fina Lucia-kläderna!

Klä er i era finaste julkläder, ta en screenshot och lägg upp den bästa bilden på facebook så skapar vi ett juligt album!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider kommer uppdateringen onsdagen den 25:e december bli framskjuten till torsdagen den 26:e december!
- Samma gäller uppdateringen den 1:e januari, den är flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Juliga hälsningar,
Star Stable-gänget
YAAAY ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! :D
Även fast snön är lite konstig på vissa ställen så är det mycket bättre i år, jag menar. Växterna på fälten har slutat växa och mossan på vägarna har också försvunnit. Men snön är bäst i skördebygden eftersom skördebygden inte fanns förra vintern så var det första gången de gjorde snö där, och då har de varit mer noggran där än i Silverglade. Liten diss på att araberna inte kom, måste vänta 1 månad på att se dem små godningarna nu, men najs med luciakronor Steff hade ju redan bevistat det så det kunde man ju ana! c:
Btw, har ni märkt julklapparna i stallet? :'D

Julerbjudande

Jag vet inte vart bilden är tagen men snön ser faktiskt mer välgjord ut i år! :D
Tummen upp för detta erbjudandet också, även fast jag redan är lt. c:

Här skrivs det berättelser!

Måste göra klart läxan, vill inte sitta med den sista dagen. :s
Men mer bloggning senare, ska också försöka hinna med levlingen så Rubus blir level 8 någon gång.
EDIT: Det här dröjde visst längre tid än jag trodde, men gör så snabbt jag kan så jag hinner klart tills imorgon.

Hästarnas outfits! :D

Det dröjde väldigt länge att redigera bilderna (fixade tyglarna, suddade bakgrunden och la till linsöverstrålning).
Dock så är inte alla outfits "färdiga", jag kommer byta ut saker senare. Tex så ska nog Ash få en outfit som är grön och svart istället, och Sessan kommer få en rosa, (hon har inte fått någon egen outfit än för jag vet inte vilken, känner mig dum mot henne. :c Btw, märks det att jag gillar när hästarna "kollar in" i kameran? ^^
 
Hjälm: Västkobbens fiskeby  Tröja: Vingården  Handskar: Silvergladebyn  Byxor: Uppdrag   Stövlar: LT Present
Träns: Fort pinta  Sadel: Firegrove  Filt: Firegrove   Benlindor: Västkobbens fiskeby 
 
Novas mule vart lite fail, skulle försöka fixa så linsöverstrålingen såg bättre ut. Och då glömde jag att he det på ett nytt lager, så när jag kom fram till att det inte såg bra ut så kunde jag inte backa eftersom jag hade gjort så mycket.
Och jag orkade inte göra om allt. cx
Hjälm: Västkobbens fiskeby  Tröja: Uppdrag  Handskar: Silvergladebyn  Byxor: Uppdrag   Stövlar: LT Present
Träns: Jarlaheim  Sadel: Firegrove  Filt: Jarlaheim   
Hjälm: Västkobbens fiskeby  Tröja: Uppdrag?  Handskar: Silvergladebyn  Byxor: Västkobbens fiskeby   Stövlar: LT Present
Träns: Valedale  Sadel: Silvergladebyn  Filt: Jarlaheim   Dekorationer: Silvergladebyn
Hjälm: Västkobbens fiskeby  Tröja: Uppdrag  Handskar: Silvergladebyn  Byxor: Västkobbens fiskeby   Stövlar: LT Present
Träns: Fort pinta  Sadel: Fort pinta  Filt: Jarlaheim   
Hjälm: Västkobbens fiskeby  Tröja: Valedale  Handskar: Silvergladebyn  Byxor: Västkobbens fiskeby   Stövlar: Marleys bondgård
Träns: Valedale  Sadel: Firegrove  Filt: Västkobbens fiskeby   

Vackert steg där Rubus :-D

Håller på att fota hästarnas outfits, hade massa annat att göra irl igår så därför hann jag inte fixa det då! :)

Varför är snön så sen?

Detta året så är snön väldigt sen om man jämför med förra året, då kom det i slutet på November.
Men jag tror att snön är mycket mer välgjort i år, eller jag hoppas på det. Sedan så skulle jag inte gilla om det
inte kom någon snö i Skördebygden och i Gyllenåsarnas dal. Jag anar nästan att snön kommer senare
eftersom dem håller på att fixa snön på just de ställena. Men egentligen så borde det vara svårt att fixa
snö i Gåd och i Gröndal där det är sånt här "dimmigt" ljus, eftersom i sådana fall så måste de hålla på och plocka bort det dimmiga för att sedan ersätta det med "snö dimman", iaf om det ska se bra ut så måste de göra det.
Men vi får helt enkelt se hur det blir, skulle vara väldigt tacksam om snön stannade någon vecka längre i år.
Eller varför inte ha snö hela vintern, fast i och för sig så tröttnar man ju på det, men generellt sett så borde snön vara kvar hela vintern.
 
 
 

Oj, vad hände? xD

Jag hållde på att fixa lite i stallet och sedan gick jag brb för att sätta på en låt på spotify.
Gissa vad som hade hänt när jag kom tillbaka? Jo, jag hade flygit under stallet så jag blev fast där. xD
Som tur så kunde jag gå väldigt nära där Rubus stod och sedan sätta mig upp på honom så jag kom upp igen.

Dubbelhelg för mig jao :D

Vet ni vad? :D
På Måndag så har lärarna på min skola studiedag och på Tisdag så har vi ledigt eftersom de ska prata om våra betyg, så det innebär att jag är ledig på båda dagarna! Dock så har vi fått extra läxa som måste göras, men det är mycket bättre än att vara i skolan iaf. Det betyder också att uppdateringen blir bättre de dagarna! :D
 
Misters outfit. Kommer ett inlägg senare eller imorgon vilka outfits alla hästarna har! :}

Ändrade planer

Nu idag när jag hade fått min veckopeng så hade jag egentligen tänkt att byta till den långa manen på Rubus.
Och till den allra längsta manen på Mister, även fast jag kanske ångrar mig på båda två så ville jag ändå testa att ha andra maner på dem, annars är det ju bara att byta tillbaka! :)
 
Men eftersom vi fick reda på att arabhästar kommer, så vill jag spara mina sc istället. För jag vill sååååå gärna ha en.
 Vi vet ju redan att den kommer ha en inåtbuktad nosprofil, (det står så på wikin, jag vet inte vad det kallas xD).
Men sedan så skulle det verkligen vara ett väldigt stort pluss om den har en "kortare" rygg och en hög svansföring som i verkligheten! :D
Istället så kommer jag vänta med att byta man, om jag äns gör det.
Har haft det korta manen så länge på Rubus och han är så himla söt i den.

OMG OMG OMG <333333

OMG MAN SER PÅ HUVUDET ATT DET ÄR ARABER, GE MIG!!! <333333333333333333333333 *-*
Hoppas vi får se mer bilder på dem på sso hemsidan snart. Jag är väldigt spänd på vilka färger dem kommer ha, om det äns är flera, själv vill jag gärna ha en skimmel (en helt vit), någon slags fux med höga strumpor och stor bläs eller en mörkbrun som också har vita tecken. Jag är lite fundersam över bakgrunden också, det kan ju bara vara så att dem inte har tyckt att det har varit någon mening att fixa en annan eller så, men tänk om det är hästön? :D

AHAHAHAHA (Juluppdrag spoiler)

Jag visste inte att fiskar kunde sväva. xD
Ni kanske har märkt det själv, men i juluppdragen när man ska fånga lutfiskar så stannar fisken på samma ställe som man fångar den, så om man fångar lutfisken när den är i luften så stannar den i några sekunder och viftar på stjärtfenan. xD

Två stycken Grådaggsberg o.o

Märkte detta idag, det finns tydligen ett till berg som kallas Grådaggsbergen i södra delen av Skördebygden som inte är öppen ännu. Sedan så är den gråa delen mitt på Skördebygden också Grådaggsbergen. Haha jag vet inte om det är meningen att det ska finnas två stycken berg med samma namn.
Jag har så dåligt minne men visst fick vi reda på i något uppdrag att Lisa eller om det var Anne var fast i grådaggsbergen? Lisas häst Starshine springer ju runt i Gröndal i Skördebygden som vi vet, så snart kanske vi får en fortsättning på huvuduppdragen. :D

Besviken .-.

Jag har funderat ett tag på om jag ska ha en outfit för varje häst, och nu har jag kommit fram till att jag ska det.
Dels för att inte behöva ta av allt från hästen när jag byter pålle och dels för man brukar ju inte använda samma saker till alla sina hästar irl. ;) Och eftersom Rubus är så fin i rött så kommer han få ha denna outfiten:
 
Ska nog köpa de bruna handskarna sen också, vi får se vilka outfits de andra hästarna får! 
 
Btw så köpte jag en kylplatta igår, den fungerar toppen, men som jag trodde så hjälper det knappt.
I och för sig så kan man ha denna i knäet och då kan man inte flytta fläktarna så dem blåser på rätt ställe, så jag kanske skulle ha köpt en som är bättre, men den har inte stängt av sig något hittils så den kanske hjälper lite, även fast datorn fortfarande blir skiiiit varm. Man bränner iaf inte sönder knäet längre! :D

Ni skulle bara sett!!

Asså snacka om en läskig ridlektion, (menar ridlektionen irl nu).
När vi galopperade runt över bommar så började först en häst bocka, även kallad Conan. Sedan blev en Romeo (en annan häst) rädd för Conan och då började han också bocka, det slutade med att båda ryttarna på hästarna ramlade av, och då blev både Conan och  Romeo lös och dem började gnägga på varandra och springa omkring i ridhuset.
Jag blev inte lite rädd för att dem skulle springa fram till mig och jaga upp min häst,
men som tur så fick ridläraren tillslut tag på dem. 
Det gick ganska bra för dem som ramlade av, men gud vad alla blev rädda. En tjej vågade inte äns fortsätta rida för hon blev så rädd. :s En av tjejerna som ramlade av ville heller inte fortsätta och den andra fick byta till Filur som tjejen som blev rädd och inte ville fortsätta rida hade. Och både Romeo och Conan fick gå ut till stallet.
För mig gick det bra, fina Sarah (som jag red på) var lugn hela tiden, vilket inte jag var...
 
Blev bara tvungen att berätta detta, det gick borta väldigt mycket tid från ridlektionen pga detta också. :[
 

Äntligen så fick jag något fint av tomten <3345

Igår så fick jag en superfin blå manrosett av tomten. :D 
Satte ihop en liten outfit av det, dock så har jag ju gjort en liknande innan fast med sadel och schabrak! 
Hjälm: Västkobbens fiskeby  Rock: LT Present   Handskar: Silvergladebyn  Byxor: Västkobbens fiskeby 
Stövlar: LT Present
Träns: Fort pinta   Benlindor: Jarlaheim   Manrosett: Julönskning

To do list :D

Ska till birsta nu, här är vad jag ska göra idag, mer inlägg kommer senare! c:

~ Den brutna tandens ö ~

Denna lilla ö, som jag från början innan Skördebygden öppnades trodde var hästön, var istället den brutna tandens ö.
Det verkar som att det har brunnit där, eftersom man kan se delar av ett hus som har brunnit. Precis som det i Hollow woods! Det ser även ut som att det ligger delar av en bro i vattnet, så förmodligen så har det även funnits en bro över till ön.
Jag undrar om vi kommer få några uppdrag som kretsar kring denna ö, kanske varför ön heter så, eller att vi får bygga upp bron igen. Själv så är jag väldigt nyfiken på vad som har hänt på ön. ^^

Manarna växer så det knakar

Det var väldigt länge sedan jag var till frisören på Mister och Rubus, så manarna har växt väldigt mycket.
Men jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska klippa Rubus, Misters man ska jag nog knoppa.
Eftersom vi ska ha Lucia cup i Dbc så ska han nog få följa med på dressyren hade jag tänkt! C:
Men kan ni hjälpa mig hur jag ska göra med Rubus, jag tycker att han är väldigt söt i kort man, men samtidigt så är han väldigt stilig i lång, (som jag tycker med alla hästar ahahahha). 
 
 
Ska Rubus har lång eller kort man? :-D
  
pollcode.com free polls 
 
 
 

Julstöket fortsätter denna vecka!

Hej allihopa!
Än finns det mycket att göra inför jul, och Rådsman i Silvergladebyn behöver din hjälp denna vecka!

Juluppdrag i Silverglade:
- Fantastiska upptrappningen inför julen fortsätter i Silverglade denna vecka! Det är mycket som ska bli klart innan julafton och Rådsman i Silvergladebyn vill att julen ska bli så mysig som möjligt!

Hjälp Rådsman även denna vecka!
Hjälp Rådsman även denna vecka!

Dagliga julbestyr:
- Ju närmre jul vi kommer desto fler kommer behöva din hjälp med diverse julbestyr. Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp! Dessa dagliga uppdrag kommer ge dig Julfragment eller Julönskningar.

Julbutiker:
- Utbudet i julbutikerna har ökat denna vecka! Rid och kolla in de nya juliga kläderna och utrustningen!

Julen är magisk och full av överraskningar, så håll ett extra öga på nyheterna i veckan. Vem vet, kanske kommer det en liten tjuvkik på något som kommer inom kort!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt.... :C
Nu kommer jag knappt hinna se snön detta året. OM INTE, den här överraskingen skulle vara snö.
Det är nog det ända possitiva, själva överraskningen, jag tror att det kommer vara info om hästön, eller någon ny hästras som tinker eller arabiskt fullblod. Annars så skulle jag bli superglad om snön kommer, fast varför ska man liksom tjuvkika på snön? cx Så jag vet inte riktigt, men jag är så taggad på överraskningen! :D

Nu vill jag f*n ha snö!!

Återigen så är det Onsdag! Lägger upp det här inlägget en dag senare än jag brukar men det var ju eftersom jag hade blogg paus i förrgår och igår.
Men idag måste vi väll ändå få vår snö, om snön inte börjar falla idag så kommer jag bli väldigt sur kan jag säga. Eftersom jag är borta hela jullovet så skulle det vara väldigt trist om den kommer precis innan eller efter jag har åkt till florida.
För om jag inte minns fel så låg snön bara kvar i någon vecka.
 
Men förutom snön så vet vi ju att vi får en fortsättning på juluppdragen i
Silverglade. Och om jag inte har uppfattat det fel så ska vi även få mer julkläder! 

Bloggpaaaaus

Just nu så orkar jag bara inte, inga idéer eller något nytt som har hänt som jag kan blogga om. :(
Aja, bloggpusen varar inte så länge i alla fall, tills på Onsdag! Tills dess borde jag hinna fixa lite inlägg. ;)
Undra vad som hände igår btw, hade 0 unika. Kanske det bara var blogg.se som krånglade, haha vet inte.
Och juste, jag har ju även lagt till lite reklam högst upp som ni kanske märkt. c8
 
Ses på Onsdag då, I think! :D