Dag 6 - Mitt favorit lopp

Jag har för det första, 3 stycken lopp som jag älskar och alltid kommer att göra, och det är Baronessans alla 3 hoppbanor. Jag älskar hoppning och tycker att det är jäkligt kul så därför gillar jag de väldigt mycket. Men nu har jag nog faktiskt fått en ny favorit som är gröndalstävlingen. Det är så himla mycket roliga hinder och häfftig miljö (gröndal) för ett lopp. Jag som är så himla dålig med ryktesuppdrag har ju inte fått tillräckligt med rykte för att kunna ställa upp i den svåra gröndalstävlingen än, men jag tror nog att den är ännu roligare! (Bild kommer)

Dag 5 - En funktion jag gillar

Här så måste jag definitivt svara hästfunktionen, eller alltså att kunna köpa hästar funktionen, om man kan räkna med den. För mig så handlar en väldigt stor del av sso om hästarna så om hästfunktionen inte hade funnits idag så vet jag faktiskt inte om jag hade varit kvar i spelet. Älskar helt enkelt hästarna, har inte riktigt någon längre förklaring till varför jag älskar den funktionen så mycket, men jag tror nog inte att jag är ensam om att älska hästfunktionen haha.
 
Fina hästar i stallet!

Två bloggutmanings-inlägg

Ja, som ni säkert märke så kom inget bloggutmanings inlägg igår, jag glömde helt enkelt bort det och kom sedan på det sent mitt i natten när jag skulle sova. Idag så har jag också varit upptagen med sims 3, (bra Cecilia att du prioriterar annat före saker som är viktigare), sedan har jag även varit och ridit Grodan irl. Så jag har liksom inte hunnit blogga idag heller tyvärr. Men jag ska ta och skriva två bloggutmanings-inlägg idag innan jag går och lägger mig, det kan jag lova!

Spoiler - Huvuduppdragen

 
Då var huvuduppdragen slut för den här gången, förtstår fortfarande inte varför det skulle dröja hela 8 månader att göra 2 ynka dagars uppdrag. Visst, uppdragen var nog bland de bästa och roligaste hittils, men endå. Tycker att de borde varit mycket längre om de nu har hållt på och gjort en cinematic också, helt onödigt att lägga ner tiden på en sån tycker jag... Men jag ska inte klaga förmycket, som jag sa så var uppdragen verkligen super spännande och välgjorda så sso ska ha grymt mycket cred för det! Längtar verkligen till fortsättningen, hoppas hoppas hoppas att vi kommer få gå in i pandoria, då skulle jag smälla av. Men det får verkligen inte ta lika länge tills vi får veta fortsättningen den här gången! Har nog faktiskt inte så mycket mer att säga, så vi avslutar detta lilla inlägget med några bilder.
 

Dag 4 - Mitt favoritställe

Samma här som med drömhästen, jag har väldigt många favorit ställen, oftast så brukar jag ju mest vara runt mitt hemstall och inte vara på mina favoritställen då jag ofta är så himla lat att jag inte ens orkar rida någon vart. Men några favorit ställen som jag har är: trädkojan, smugglargömstället uppe ibergen i gåd, paddocken på paddockön m.m, men min favorit plats måste nog vara toppen på berget som den hemliga platsen bergsklättrarstuga finns på. Det finns ju nämligen en väg upp till toppen som de allra flesta vet om, och det är så himla mysigt där, med gräs och massa stenkullar här och där som går att kullåka på. Men det som jag gillar mest med platsen är nog utsikten, man kan se heeeeeela jorvik därifrån (förutom gåd och skördebygden då).
 

Dag 3 - Min drömhäst

Jag tycker att nästan alla hästfärger är fina, men mina favoriter är nog skimmlar, svarta hästar, skäckar, isabell färgade-hästar, fuxar, bruna hästar och ja, u named it. Jag älskar seriöst alla hästar så jag vet inte riktigt om det finns någon drömhäst som jag vill ha egentligen. Men jag kan väll säga att hästarna som jag har i stallet just nu är drömhästar för mig! Annars så hade nog en brun eller rödskäck varit trevligt, speciellt om de hade ett brunt öga och ett blått. *-* Bilderna är från Google!
 

OMG YAAY

Dag 2 - Min starthäst

När jag satt och skulle välja starthäst så hade jag det väldigt svårt, kan jag ju säga. Jag tyckte att alla hästfärger var superfina, men det stog mellan vitskimmeln och gråskimmeln, jag har alltid älskat skimmlar och tyckt att de har passat ihop med mig så därför stog det mellan de två. Tillslut efter att ha tagit upp både för och nackdelar med båda hästarna föll valet på gråskimmeln. Ibörjan så hade jag tänkt att ta den vita manen men eftersom jag tyckte att den såg alldeles för ljus ut på honom så fick han en grå man istället. Om jag skulle skapa en häst idag så skulle jag ha tagit den vita istället, men jag tycker inte att manen är hela världen, han är fin ändå! 
 
Namnet Springstar är ett framslumpat namn som jag inte alls är nöjd med i dagsläget om jag ska vara helt ärlig. Jag menar... Vårstjärna, haha tycker inte alls om det, men överväger ändå att inte byta namn då det skulle kännas jätte konstigt. Han kallas mest för Spring vilket också är ett urtråkigt smeknamn, men jag kunde inte komma på något bättre som passade honom.
 
Men allt måste inte vara perfekt, jag är ändå väldigt nöjd med min fina gråa kille. Han betyder verkligen jätte mycket för mig!
 

Happy faces

Idag så är det Tiiiisdag, som jag sa för någon dag sedan så har ju mitt påsklov precis börjat, så jag är alltså ledig och har massa tid för att skriva inlägg! :D Ska också ta och stänga sprickor och fiska, typ det tråkigaste som finns. Sedan har jag nog inget mer prioriterat idag faktiskt, förutom att sitta och slösa bort tiden med att se på YT videos som vanligt. ^^
 
Jag funderar också på om jag ska ta och börja med en fanfic om sso, har läst många andra sso spelares fanfictions och tyckt att de har varit jättebra och har länge funderat på att göra en egen. Får se hur jag gör med det, håller ju just nu på med bloggutmaningen så isånnafall så väntar jag någon vecka med att börja med den.
 
Btw, idag så fick alla mina hästar äntligen grön smiley, så himla skönt! Nu ska jag se till att ta hand om de så att de inte blir tröga igen. 
 

Soulrider - Outfit

Igår så inhandlade jag lite nya grejer, bland annat den oranga ridvästen, swag byxorna och det oranga schabraket. Gjorde en outfit av det som nog är min nya favorit, kommer nog att ha den när jag ska göra de nya huvuduppdragen. Tycker att byxorna är as snygga och det passar väll bra att ha på sig byxor med soulridernas hästar på när man gör uppdrag om dem! :D
Haha tror nästan att min svarta hjälm, handskar och LT stövlar har vuxit fast på mig. xD
 
Hjälm: Västkobbens fiskeby • Ridväst: Firegrove • Handskar: Silvergladebyn • Byxor: Jarlaheim • Stövlar: LT Present
Träns: Fort pinta • Sadel: Firegrove • Filt: Silvergladebyn • Benlindor: Jarlaheim

Dag 1 - Min SSO historia

Min SSO historia är ganska lång, så vi kan ju börja med hur jag hittade till Starstable. Någon gång på hösten 2012 så satt jag framför facebook som jag då var väldigt beroende av. Jag satt och letade efter nya fb-spel som jag kunde spela eftersom jag hade så tråkigt.
Då fick jag syn på en liten reklambild på sidan i menyn (där det finns massa reklam) fast det fångade inte min uppmärksamhet, så jag struntade i reklamen och tittade vidare på facebook. Dock så ångrade jag mig och bläddrade tillbaka till reklamen och läste vad det var. Och då stog det något i stilen med "Prova Starstable idag - Ett av de största äventyrsspelen som finns!" och sedan var det en bild och det stog även nog något mer, men jag kommer inte riktigt ihåg exakt vad det stog. Men iaf så tyckte jag att det lät intressant så jag klickade på bilden och kom till Starstables hemsida, som jag har för mig såg annorlunda ut då. Men jag skapade iaf en karaktär som fick namnet Cecilia Friendstar, en tjej med blont hår och oceanblåa ögon. Jag ville gärna ha ett förnamn som började på samma bokstav som mitt IRL namn och jag gillade Cecilia så därför blev det det. Efternamnet däremot var bara framslumpat då jag inte orkade sitta bland de alla namnen och välja. Efter att ha skapat en karaktär som jag gillade så var det dags att skapa en häst, som jag hade jag väldigt svårt med. Satt nog i över en timme och skulle bestämma hur jag skulle göra. Alla färger var ju så himla fina! Men tillslut så hade jag valt, och det här låter väldigt konstigt, men jag valde faktiskt färg efter hårfärgen på min karaktär (WTF HAHAHA) jag förstår inte hur jag tänkte nu i efterhand, vem gör liksom så? Jo, Cecilia Friendstar, lol. Men så fick det bli, och namnet på henne som blev Goldbelle fick bli framslumpat som mitt efternamn. Först så var jag ganska missnöjd med namnet men nu så tycker jag faktiskt att det var ett fint namn som passade ganska bra på henne. Även fast hon inte precis var guld färgad utan var en blandning mellan brun och isabell typ, även kallad fux.
 
Men för att gå vidare, efter att ha skapat en karaktär och en häst så skulle ju spelet installeras. Jag minns hur exalterad jag var när jag satt där och väntade på att få komma in. Och direkt när jag kom in till spelet så kände jag att det här var ett spel som jag kommer att älska. Och efter att ha gjort något uppdrag så var jag fast, allt var så himla kul och jag älskade det så himla mycket att jag ringde runt till alla mina IRL vänner och berättade om spelet. Jag tjatade i flera dagar på mamma om att få bli star rider, och efter ett tag så fick jag bli det och ta del av hela starstable upplevelsen som gick att få. Månaderna gick och efter kanske 5 månnader (jag minns inte riktigt) så började SSO lusten sakta men säkert försvinna. Uppdragen var bara jobbiga, det blev bara för mycket, jag hade heller inte några vänner, så jag slutade. Det var liksom inte så att jag bara bestämde mig för att sluta, utan jag slutade logga in, jag hade annat för mig som var roligare, spelade bland annat World of Warcraft som jag gillade mer då.
 
Och sedan efter ytterligare några månader, när sommarlovet nästan hade tagit slut (alltså i slutet på Augusti) så hittade jag tillbaka till starstable, jag kommer inte riktigt ihåg hur men jag blev sugen på att börja spela igen. Speciellt när jag såg alla roliga uppdrag och andra uppdateringar som hade kommit, man kunde t.ex. rida barbacka. 
Men denna gången så ville jag starta om på nytt, så jag skapade en ny karaktär som fick namnet Cecilia Starhill, jag ville fortfarande heta Cecilia så därför fick det bli det igen. Därefter så skapade jag Springstar, min trogna gråa springare på fyra ben. (som jag kommer skriva mer om imorgon). Och den här gången så bestämde jag mig verkligen för att hålla kvar i starstable lusten, jag tänkte inte sluta igen. Jag köpte till och med lifetime det första jag gjorde eftersom jag var så säker på att jag skulle stanna längre den här gången. Och SSO lusten stannade faktiskt kvar längre den här gången, även fast den har varit lite fram och tillbaka. Jag tror nog att det har varit alla vänner, nya platser, uppdrag och hästar som har fått mig att stanna kvar längre. Ibörjan så var uppdateringarna mycket mindre och det fanns inte alls lika mycket saker att göra då som nu, allt hade alltså förbättrats när jag hade kommit tillbaka, så då var det ännu roligare att spela! 
 
Mitt emellan allt det här så har jag ju även haft två bloggar, den första som jag endast hade i ca 3 månader som ni kan besöka HÄR, och sedan den som jag har nu och skriver detta på. Om ni tar och kikar in på min gamla blogg så kan ni ju se den stora utvecklingen som jag har gjort! Jag har också gjort så himla mycket roliga saker som jag aldrig hade gjort utan starstable, t.ex. så hade jag nog aldrig skapat en blogg. Jag hade heller inte träffat en massa underbara personer utan SSO. Men starstable har inte bara bidragit till bra saker, utan även till dåligt. Men som man brukar säga: - Every good thing has a bad side.
 
Det är finns så mycket mer detaljer också, men jag har inte orken att sitta och skriva allt.

Jag ska fortsätta blogga

Yes, ni läste rätt, jag kommer att fortsätta blogga och alltså inte pausa igen! Blogglusten känns på topp just nu och Starstable lusten likaså. Dock så känner jag att jag har lagt ner lite väl mycket tid på datorn, bloggen och sso under de senaste dagarna så jag kommer att dra ner på det lite, så jag kan inte lova er att ni kommer få 4 inlägg om dagen i fortsättningen, men jag kommer inte att sluta blogga iallfall! Nästa vecka så kör jag ju igång med bloggutmaningen så då kan jag lova till 110 % att bloggen kommer att uppdateras minst en gång om dagen. Så nu vet ni det, fortsätt gärna att titta in alla underbara läsare! ♥

Så kan man ju också göra

Medans jag hållde på och levlade Remona (hon är fulllevlad nu) så var jag väldigt dålig på att sköta om hästarna så de hade röd smiley hela tiden. Men eftersom det var så jobbigt att springa runt och levla en häst med röd smiley så skickade jag Remona till hästön och tog hem henne direkt efteråt endast för att få gul smiley. Det har jag nog gjort 3 eller 4 gånger haha, men vem betalar liksom inte ynka 495 jorvik shillings för något som skulle ha dröjt flera dagar men istället bara tar några sekunder? ^^
 

Bloggutmaning

Imorgon så hade jag tänkt att pröva på en ny grej, nämligen en 7 dagars bloggutmaning som är gjord av mig! Jag hade ibörjan tänkt att testa på Esmeralda Silverforce's 20 dagars, men jag bestämde mig för att göra den kortare så jag plockade ut några saker från den som hon hade gjort till en kortare variant, men i grunden så är den gjord av Esme! Så jag kommer alltså att sätta igång med denna bloggutmaningen imorgon och blogga ett inlägg om dagen hela veckan ut. Givetvis så kommer även andra inlägg också upp!
 
EDIT: Gjorde om bilden nedanför eftersom jag ville ändra en sak haha.
 

Varning för Spoiler (om hästras)

 
Flera har ju redan hört rykten om detta så det är väll inte en jättenyhet till att börja med, men jag ville ta upp det ändå eftersom jag inte kunde hålla mig längre, egentligen så borde jag inte ta upp det överhuvud taget men jaja.
 
Jag har under några veckors tid hållit koll på starstable filerna och märkt att det har lagts in tinkerhäst-filer. Först så fanns det en tinkerhäst-fil, (eller ja, egentligen två, men varje häst har två filer typ, haha). Och sedan ökades det till 4 och nu är den uppe i 6. Så vi kommer alltså få 6 tinkerhästar minst! :D Jag vet att man inte ska vara och rota bland filerna för att få reda på olika saker, men tinkerhästarna har ju inte äns kommit, och vaför har du sso lagt upp de i filerna?!? De får ju nästan skylla sig själv, men ja, jag vet att man inte ska rota bland filerna ändå men jag kunde ju liksom inte hålla mig. :)))
 
Jag är så himla spänd på tinkerhästarna, om det ska komma 6 stycken så borde de ju vara i olika färger, alltså inte bara svarta som är vanligast på tinkrar. Jag hade faktiskt hoppats på att de skulle ha anlänt till Jorvik förra veckan, så därför var jag lite extra besviken på uppdateringen då. Men så fort de kommer så kommer jag att köpa en, nästan allt är planerat och klart! ^^ Hoppas bara ett de inte är för snygga allihop, för då kommer Cec att få problem med att välja. 
 
(Ursäkta för ett slamsigt och onödigt inlägg, men det jag ville komma fram till var att vi helt enkelt kommer att få minst 6 tinkerhästar, jag trodde att vi bara skulle få typ 3 så därför vart jag så glad.)

Titta titta titta :D

Igår när jag hade lyckats få grön smiley på Remona så pallrade jag mig ut på tävlingbanorna för att försöka få lite bra tider, och jag lyckades faktiskt få veckans bästa på Hollow woods tävlingen! Jag har aldrig fått veckans bästa förut så det var nice att få det.
Övning ger resultat, säger jag bara! :D

Min Påsk-Outfit

Såhär blev min påskoutfit, älskar verkligen tränset och schabraket som man fick i samband med påskuppdragen. Trots att jag föredrar mer verklighetstrogen utrustning som är svart, brun eller grå, (man rider ju liksom inte runt i gröna, blåa och rosa träns IRL, haha).
 
Hjälm: Västkobbens fiskeby • Ridväst: Uppdrag • Handskar: Silvergladebyn • Byxor: Fort Pinta • Stövlar: LT Present
Träns: Uppdrag • Sadel: Firegrove • Filt: Uppdrag • Benlindor: Jarlaheim
 
Rätta mig gärna om något inte stämmer!

Påsktävling på Starstableonline.blogg.se!

För er som har missat, April Starwood är nu återigen tillbaka efter en längre blogg och starstable paus, och då startar hon upp bloggen med en påsktävling! Klicka HÄR, för att komma till hennes blogg och HÄR, (eller på bilden under) för att komma till tävlingen. c:
 

Cecilia, hur tänker du?

Jag kom nyss på att jag hade räknat väldigt fel när jag hade räknat ut hur många dagar det var kvar av sprickorna för mig. Jag hade räknat hur långt det var kvar till 4000 xp och inte 6000. s: Så nu kommer jag inte bli beundrad med åskviggen förens nästa måndag, buhuhuh. ;_; Det innebär alltså att jag inte kommer kunna göra de nya huvuduppdragen föräns då. Att jag inte kunde ha tagit tag i att göra sprickorna mycket tidigare, jag har ju liksom haft 8 månader på mig. Bajs bajs bajs...
 

Hejdå panorama annons!

Som ni säkert har märkt så har jag nu inaktiverat annonsen som satt högts upp på bloggen ovanför headern. Man kunde ju aktivera det för att tjäna in poäng som man sedan kunde köpa saker på blogg.se för. Tyckte mest att den var så jobbig och jag har tjänat in ganska många tusen poäng nu så jag tror jag kan klara mig utan den!
 
(Obs, nu har jag även fixat info till hästarna i menyn, klicka bara på bilden på Springstar så kommer ni till inlägget.)

Önskade hästfärger

Jag minns inte om jag hade skrivit ett inlägg om hästfärger som jag vill ska komma till sso tidigare, men jag tänkte ta och göra det igen. Fast med några nya färger denna gången! c:
 
• Brunskäck - Jag älskar verkligen skäckar, speciellt svartskäckar och brunskäckar.
Vem skulle liksom tacka nej till en snygg tinker som har den färgen?
 
• Black - Vi har ju redan en musblack korsnings frieser, och jag skulle gärna vilja se någon annan typ av black häst i sso, det finns ju inte bara musblack utan även t.ex. brunblack och rödblack.
 
• Konstantskimmel - Åh, konstantskimmlar är verkligen superfina! Hade gärnat vilja ha en i fux eller brun, då vi redan har den lilla svarta konstanskimmel ponnyn ifrån paddockön!
 
• Avblekbar skimmel - Det här skulle säkert vara svårt att koda o.s.v, men det hade varit kul om man kunde köpa en häst som först var t.ex. brun, och sedan efter varje dag som gick så blev den bara ljusare och ljusare och efter kanske 1 vecka eller 2 är den helt vit!
 
• Svart sabino - Älskar fux sabinon som redan finns i spelet, och tänk då en sån, fast svart i någon annan kroppsform.
 
• Fux - Vi har ju redan flera fuxar i sso, men jag skulle gärna vilja ha en som liknar den på bilden under, med höga strumpor och strimbläs eller lykta!
 
Jag äger inte bilden och den är heller inte tagen av mig, utan den är ifrån google.

Mina hästar

Springstar "Spring" är en korsnings valack, född 2005. Om det finns någon häst som alltid sätter andra före sig själv så är det Spring. Han är alltid på gott humör och väldigt social med de andra hästarna i stallet också. Väldigt lydig inom hanteringen såsom ridningen men kan vara lite småbusig ibland. I manken så är han uppmätt till 152 cm och han har färgen gråskimmel.
 
Supernova "Nova" är ett fullblods sto från 2008. Hon är kolsvart med 2 vita kronor på bakbenen och i manken är hon 163 cm. En väldigt pigg och arbetsam dam som vill arbeta dagarna ut. Enligt Nova så finns det inget roligare än hoppning och det är hon också superduktig på. När nova var liten så råkade hon ut för en olycka vilket ha gjort att hon nu idag kan vara lite svårhanterlig ibland.
Men sålänge som hon har en lite mer erfaren ryttare på ryggen så är hon verkligen en toppenhäst!
 
Ashcloud "Aragorn" är en mycket försiktig ungvalack på 155 cm, född 2010. Aragorn reds in mycket tidigt och visade redan då stor potential för att kunna bli en bra tävlingshäst, och det har bara gått uppåt och uppåt, men han är ännu inte helt färdig utbildad för att kunna ställa upp i tävlingar. Aragorn är väldigt försiktig och rädd för nya lukter och ljud, så han behöver mycket miljöträning.
 
Moonshadow "Remona" är ett fullblods sto som är född 1996. Låt er inte luras av åldern, denna gamla damen är väldigt framgångsrik inom fälttävlan, och hon har mycket kvar att ge! Remona är i tempramentet väldigt energisk, framåt och kan ibland också vara lite bossig mot andra hästar. Hon är också väldigt känslig i munnen och kräver en mer rutinerad ryttare p.g.a det och hennes kunskaper. Remona är en skimmel och är klassificerad som en D-ponny. 

Huvudberättelsen

Som vi nog alla vet så kommer nästa vecka att vara helt fantastiskt, då kommer ju nämligen de nya huvuduppdragen som alla väntat på! Det var ju verkligen jätte länge sedan, så jag tror att alla är superspända på att få veta fortsättningen av huvudberättelsen. Jag har ju fått påsklov nu och är ledig nästa vecka och superpepp på mer uppdrag. Förutom att jag inte är beundrad med åskiviggen än. *sadface* Nejmen, somtur så får man ju nu 65 xp per spricka. Det verkar faktiskt som att xp:n har höjts, eller är det bara jag? Men men, som det verkar just nu så kommer jag att bli beundrad på Söndag, vilket är nice. Det ska bli så skönt att ha en mindre ryktes fraktion att göra blåa uppdrag med.
 
Angånde de här tjuvkik bilderna så har vi ju nu fått veta att det var en cinematic som bilderna var ifrån. Det var väll det som jag hade trott också, eller att sso bara hade redigerat en bild i mycket bättre kvalité än vad resten av spelet var i. Men att grafiken skulle bytas ut eller att en ny hästras skulle komma var inget som jag hade i tankarna. Redan när den första bilden släpptes där bara en liten bit av Starshine's huvud syntes så var jag nästan helt 100 på att det var han, vilket stämde.
 

Två månader har gått - Vad har hänt?

Nu så har jag ju nästan varit borta från bloggen i hela två månader, och under den tiden så har väääääääldigt mycket hänt.
 
• Jag har sålt och köpt hästar, Rubus, Mister, Debbie och Charlie bor nu hos någon annan som gillar de mer. Fråga mig inte varför det blev som det blev... haha men asså, ingen av dessa hästar klickade med mig direkt, även fast jag försökte gilla dem så gick det bara inte. Och ja, det kanske var lite onödigt att jag sålde dem, jag kunde ju skicka de till hästön istället liksom. Men vet ni vad, jag gjorde det men fick värsta ångesten (konstigt nog). Jag är nämligen inte en sån person som skulle kunna ha hur många hästar som helst, och om jag då skickar iväg en häst till hästön så tycker jag att jag lika gärna kan sälja den. Gud vad jag är sämst på förklara, men hoppas ni förstår vad jag menar x) Btw, Charlie hade ni ju aldrig träffat, han var en isabell färgade andalusiern (den som kom i senaste hästuppdateringen). Ibörjan var jag helt kär i honom, men sedan så hatade jag plötsligt honom, idk why. Men jag har enda sedan jag sålde min frieser aldrig klickat med de stora hästarna, det var förmodligen därför Mister och Debbie också rök, ehh.
 
• Jag har blivit klubblös, ja faktiskt så har jag lämnat dbc. Fast jag är inte klubblös, utan jag skapade mig en egen klubb för att jag inte skulle få en massa klubbinbjudningar. Och sedan så har det även funnits i min tanke att jag skulle ta och testa på rollen att vara klubbägare men jag vet inte riktigt om jag känner mig redo ännu. För jag tycker ju redan att jag är oaktiv och då om jag ska blogga, hålla i aktivitetar och fixa med klubb-bloggen samtidigt så blir det bara alldeles för mycket. Sedan saknar jag bara dbc så himla himla mycket, så jag tror att jag väntar med att bli skapa min egna klubb för allmänheten. Men nu vet ni det, klubben heter iallafall Sparkle hooves (Gnistrande hovar) älskar verkligen namnet jätte mycket! c8 Och ja, om ni skulle se en tjej vid namnet Julia Westhill skutta omkring med Sparkle hooves under namnet så är hon den enda som är med i min klubb, det är en irl kompis som bara är med för att jag inte ska vara forever alone.
 
• Jag har ett annat utséende. Först så bytte jag till det sminket med röda läppar ifrån västkobbens fiskeby. Hade länge gått och funderat på att byta så tillslut så gjorde jag det, men det passade verkligen inte mig trots att det var så snyggt. Så när jag var supernära att byta tillbaka så kom det ett nytt smink som liknade det neutralaste sminket på hela sso, förutom att det nya hade lite större näsa samt mörkare läppar och lite annat. Och jag var så in love i det sminket så jag bytte, vilket jag verkligen inte ångrar! För någon dag sedan så bytte jag även hårfrisyr, kunde inte hålla mig längre, gud vad taggarna på det förra håret var störande alltså (!!). Var inne på att byta till ett mörkbrunt men det kändes inte som jag, så det fick tillslut bli mitt starthår endå.
 
Sedan har mycket mycket mer också hänt både i sso och irl. Bland annat så har jag blivit medryttare på världens finaste ponny, Remooooona! ♥ Alltså mina kusiners d-ponny som har nämts på bloggen tidigare. Jag har ju ridit henne i ungefär 4 år, men nu har jag börjat rida henne en gång i veckan (alltså oftare), egentligen så kanske det inte kan kallas medryttare då jag egentligen inte rider henne super ofta, men en gång i veckan åtminstonde. Det roliga är, att jag döpte ju min arab till Moonshadow aka Remona, och nu har jag fått veta att även irl Remona är en arabkorsning, hihi! Älskar verkligen araber! c:
Vi avrundar inlägget med en nytagen bild på mig och Groooodis, tjockisen min ♥♥
 

Utvärdering av dagens uppdatering

Idag så kom ju som de flesta hade anat, påsk-uppdrag och kläder. Det är ju skärtorsdag imorgon och påsk i helgen om någon hade missat det! Själv så firar jag inte det på något speciellt sätt men starstable firar ju de flesta högtiderna och där finns ju även påsken med!
 
Men iallafall, uppdateringen var för mig skit dålig, haha. Jag tycker ju inte om dessa "högtids" uppdateringarna, då de ofta är väldigt trista och likadana varje år. Sedan så tycker jag bara att det är jobbigt med en massa massa småuppdrag, som det såklart skulle komma idag. Däremot om det hade kommit något mer som t.ex. en ny hästras så hade jag gillat uppdateringen mycket mer.
 
Kläderna som kom var ju exakt likadana som förra årets, alltså så kom det inga nya. De enda "nya" sakerna som kom som gick att köpa i butik som inte hade funnits tidigare var påskäggen och det kokta ägget. De är alltså till för att ta med till caféerna runt om på jorvik (som fika). För att inte spoilra för mycket så fick man överdrivet mycket sånna i uppdragen också, så jag tipsar er att inte göra som jag och köpa en massa påskägg i butikerna innan ni har gjort uppdragen. För då får ni mycket fika... hehe.
 
Uppdragen gick ju ut på att leta ägg, nu har jag inte gjort alla men några iallafall. Men det fanns ju 3 ägg-letaruppdrag som fanns utmärkta på kartan, sedan såg jag också att det fanns ett i VD när jag red förbi där, och förmodligen så finns det även fler gömda uppdrag. Sedan när man hade gjort klart de första påskuppdragen hos Felix i Sgb så kunde man ju dessutom leta guldägg som finns gömda runt om på jorvik. Hittils så har jag bara hittat 4 stycken, haha. Tycker det är så himla tråkigt så jag orkar typ inte leta, så slö som man är.
 

I'm back

Välkommen tillbaka!
Som ni säkert märkt så har jag gjort en ny design till bloggen, för jag hade nämligen tänkt att börja blogga igen! :D
Det var ju snart två månader sedan jag tog en bloggpaus men efter att jag fick veta att fortsättningen på huvudberättelsen skulle komma nästa vecka så vart jag super pepp på att blogga och spela sso, så jag satte mig helt enkelt ner för att fixa en ny design till bloggen. Är ännu inte helt klar, men denna gången så kommer designen inte vara lika komplicerad som jag brukar göra den haha, för då dröjer det jättelänge att få klart den.
 
Men nu kommer jag göra så, att jag kommer blogga tills på söndag och om jag då känner för att fortsätta veckan därpå o.s.v. så gör jag det, men om jag skulle känna att idéerna om vad jag ska blogga om nästan har försvunnit så kanske jag fortsätter att ha bloggpaus. För jag vill inte pressa mig själv för mycket. 
 
Nu råkade jag ju nämligen bort att blogga igår (skulle egentligen ha skrivit detta då), och nu så skriver jag ju dessutom detta sent på kvällen så jag hinner tyvärr inte skriva något inlägg om vad som har hänt under dessa två månader som jag har varit borta. Så det får jag ta och göra imorgon. Det är ju också onsdag då, jippie!

Vad händer här tro? ;)

Kommer att skriva ett inlägg imorgon då jag inte hinner just nu (klockan är för mycket).

Galax hästarna o3o

(skulle bara lägga upp den här bilden, så jag har ännu inte börjat blogga igen)