Förlåt mig :(

Det var ett tag sedan jag bloggade här nu, blir verkligen jätteglad av att ni fortfarande kikar in här så ni ska få en liten uppdatering!
 
Jag har det fortfarande väldigt jobbigt irl, och ja, det är fortfarande samma problem som jag skrev om i ett inlägg tidigare. Och hela det här drar ner hela min spellust, glädje och till och med viljan att ens leva längre. Ni anar säkert verkligen inte hur jag har det. Varje dag gråter jag för att det känns så jobbigt att andas, för att jag blir yr och det gör ont. Jag ler knappt åt något längre för inget känns roligt. Det värsta med allt det här att alla läkare som jag har besökt säger att det inte är något fel med mig, och jag får ingen alls förklaring till varför det är jobbigt och tungt för mig att andas. Visserligen så blir det mycket jobbigare att andas och det gör ondare när jag tänker på det och då kanske det bara blir en enda ond cirkel, att det bara är tungt att andas för att jag tänker på det. Jag vet inte riktigt, men jag har väldigt svårt att tro att det ska känns tungt att andas bara för att man tänker på det. 
 
Hur ska jag göra nu då? Ja, eftersom det typ känns som att man ska dö så känns det ju helt meningslöst att spela sso, men jag känner fortfarande att det är något som får mig att hålla mig kvar vid spelet. Jag vet inte vad, men något är det. Och därför så kommer jag inte sluta, utan jag kommer vara mindre aktiv och endast spela när jag vill.
Det kan hända att jag tar en paus tills jag känner att jag vill börja spela, det får vi se helt enkelt! Och med det sagt så har ni nog också förstått att jag kommer sluta blogga, eller nja inte sluta, jag kommer ta en längre paus tills jag helt enkelt vill börja blogga igen, för just nu mår jag verkligen piss. (Kommer även ta en paus från Instagram)
 
Så ja, jag hoppas att ni iaf har det bra, så ses vi förmodligen igen här i framtiden (vilket kan vara någon vecka, månad eller till och med år, vad vet jag), men kika in här då och då, för vips så kan jag vara tillbaka!
 
Denna supervackra bilden redigerade underbara Caroline Winterdaughter åt mig, hon fick mig verkligen att må mycket bättre och jag tycker att alla borde besöka hennes superfina blogg med mycket intressanta inlägg! c:
 → http://winterdaughter.blogg.se/ ←
 

Men vi ses, ha det jätte bra allihopa! ♥♥♥ 

Bilderrr...

Tidigare idag under min levlings runda (att jag ens levlar!!!) så stannade jag till lite i nimels högland för att fota lite.
Jag har nämligen kommit på att bilderna blir mycket finare och inte alls lika pixliga om man struntar i att beskära dem.
Som ni ser på bilderna ovanför ↑ så är konturerna väldigt mycket mer mjuka än vad de är på bilden under (som är beskärd).
Och ja, åter igen, förlåt för dålig uppdatering. Jag vill att bloggen ska vara aktiv och jag har flera bloggiéer och jag vill blogga. Men jag mår verkligen piss irl, ni vet inlägget jag skrev för någon vecka sen (ni hittar det HÄR), det är fortfarande kvar. Och jag har varit hos läkare flera gånger och kollat, men de säger bara att det är jag som oroar mig och då blir det värre. Det är svårt att föklara hur det känns men ibland kan det liksom bara hugga till kring lungorna och halsen, nu på senaste tiden så har det också blivit jobbigt att andas och pulsen är jätte svag, det är jävligt (ursäkta uttrycket) jobbigt och läskigt, känns som att hjärtat är påväg att stanna. :c

Hästön - Bra & Dåligt

Idag så kom ju den efterlängtade funktionen hästön! c:
Så jag tänkte ta upp några punkter som jag tycker är bra med funktionen och några som jag tycker är dåliga/mindre bra. :)
 
~ Bra saker med Hästön ~
• Man kan ha oändligt med hästar
• Hästarna blir omskötta och matade (och får alltså som minst gul smiley)
• Det finns två varianter, en dyrare och en billigare
• Den billiga varianten är hyffsat billig och det går att betala med jorvik shillings = :D
• Man kan hämta tillbaka sin häst från hästön närsomhelst 
• Det finns ingen begränsad tid för hästarna att vara borta
• Man får se ett litet klipp på sin häst när den betar på ön
 
~ Dåliga/Mindre bra saker med Hästön ~
• Man kan inte åka dit >:C, liksom varför göra en så fin ö och inte ens kunna komma dit?
Visst det kräver massa mer kodning och så, men ändå :(
• Det kostar, (detta var en ganska självklarhet för mig, då något sådant här aldrig skulle vara gratis,
men jag tycker ändå att det är lite väl dyrt med 149 sc om man inte äns kan hälsa på!)
• Den billigare varianten ger hästen en gul smiley, (inget som jag tycker är jätte dåligt då det går ganska fort att få grön igen), men visst det är onödigt ifall man skickar iväg en häst med grön smiley och sedan får den en gul
 
Det är typ de sakerna som jag gillar och ogillar med hästön, i heligheten så tycker jag såklart att det är en jättebra funktion så man kan ha hur många hästar som helst! Men jag tycker verkligen att det är jättesynd att man inte kan åka och hälsa på sina hästar för att se hur dem har det! 
 
Ska jag skicka dit någon av mina hästar? Nej inte just nu, eftersom det kostar pengar och jag ändå inte har fullt i mitt stall så kommer ingen av mina hästar få åka dit. Men framöver om det är någon som ska dit så är det nog Mister (Nightmist), tycker om honom jättemycket men det känns som att han tar Springstars plats lite, man kan säga att han är som en större och jag ska inte säga finare, men mer detaljerad Springstar.
 
Ska ni / har ni skickat någon av era hästar? :3

I miss my old hair

Igår så var jag väldigt väldigt nära att köpa tillbaka det blonda lockiga håret igen.
Jag kan verkligen inte sluta störa mig på de fula taggarna bakpå frisyren som jag har nu, det ser verkligen inte bra ut.
Men somtur så bytte jag ändå inte, då frisyren som jag har nu har en mycket finare nyans och är mera "jag", sedan om jag hade bytt tillbaka så hade jag ju fått vänta ännu längre med att köpa en ny häst också. Men om jag hade haft mer pengar så skulle det nog ha blivit en makeover igår, det var väldigt tur att jag inte hade det då jag somsagt passar bättre i det jag har nu.
 

Fina Valedale!

Visste ni att jag förut hatade Valedale?, jag vet inte riktigt varför. Jag gillade bara det inte, men efter att jag hade köpt Debbie och ridit runt där ett tag på henne så insåg jag hur fin skogen är.
Och när man har en grön outfit och en brun häst så smälter man bara in i skogen. *-*

Grattis bloggen!

Jag hade ju helt glömt bort att bloggen blev ett år i Onsdags, ett helt år! :D
Jag trodde faktiskt inte att jag skulle ha denna bloggen så länge, då uppdateringen har varit väldigt kass ibland (som den är nu), men tiden har gått så fort! Jag vet inte om bloggen kommer att bli 2 år, för i nuläget är både min sso lust och blogg lust nere på noll. Jag lägger hellre ner min tid på irl eller på att läsa sso bloggar. För konstigt nog så kan man säga att jag är mer beroende av att läsa bloggar än att spela. Tro det eller ej men de flesta bloggarna i min länklista (även några fler) går jag in på över 15 gånger per dag... :))) Så beroende är jag, det är helt sjukt, jag vet.
 
Men jag har ju vissa perioder då jag gillar sso mer, som på onsdgar är gärna inloggad p.g.a uppdateringen.
Så vi får hoppas att min lust återvänder helt och hållet, helt enkelt! :)
En ovisad bild på min finaste Ash ♥, faktiskt så är han och alla andra mina hästar en anledning till att jag inte vill sluta på sso.
Och nej, det är inte för att jag har lagt ner riktiga pengar på dem, utan för att jag älskar dem.