Förlåt mig :(

Det var ett tag sedan jag bloggade här nu, blir verkligen jätteglad av att ni fortfarande kikar in här så ni ska få en liten uppdatering!
 
Jag har det fortfarande väldigt jobbigt irl, och ja, det är fortfarande samma problem som jag skrev om i ett inlägg tidigare. Och hela det här drar ner hela min spellust, glädje och till och med viljan att ens leva längre. Ni anar säkert verkligen inte hur jag har det. Varje dag gråter jag för att det känns så jobbigt att andas, för att jag blir yr och det gör ont. Jag ler knappt åt något längre för inget känns roligt. Det värsta med allt det här att alla läkare som jag har besökt säger att det inte är något fel med mig, och jag får ingen alls förklaring till varför det är jobbigt och tungt för mig att andas. Visserligen så blir det mycket jobbigare att andas och det gör ondare när jag tänker på det och då kanske det bara blir en enda ond cirkel, att det bara är tungt att andas för att jag tänker på det. Jag vet inte riktigt, men jag har väldigt svårt att tro att det ska känns tungt att andas bara för att man tänker på det. 
 
Hur ska jag göra nu då? Ja, eftersom det typ känns som att man ska dö så känns det ju helt meningslöst att spela sso, men jag känner fortfarande att det är något som får mig att hålla mig kvar vid spelet. Jag vet inte vad, men något är det. Och därför så kommer jag inte sluta, utan jag kommer vara mindre aktiv och endast spela när jag vill.
Det kan hända att jag tar en paus tills jag känner att jag vill börja spela, det får vi se helt enkelt! Och med det sagt så har ni nog också förstått att jag kommer sluta blogga, eller nja inte sluta, jag kommer ta en längre paus tills jag helt enkelt vill börja blogga igen, för just nu mår jag verkligen piss. (Kommer även ta en paus från Instagram)
 
Så ja, jag hoppas att ni iaf har det bra, så ses vi förmodligen igen här i framtiden (vilket kan vara någon vecka, månad eller till och med år, vad vet jag), men kika in här då och då, för vips så kan jag vara tillbaka!
 
Denna supervackra bilden redigerade underbara Caroline Winterdaughter åt mig, hon fick mig verkligen att må mycket bättre och jag tycker att alla borde besöka hennes superfina blogg med mycket intressanta inlägg! c:
 → http://winterdaughter.blogg.se/ ←
 

Men vi ses, ha det jätte bra allihopa! ♥♥♥ 
Cecilia youngheart

Stakars dig men hoppas du kommer att må bättre snart jag älskar din blogg Cecilia och föresten heter jag också Cecilia i sso och jag har kopierat ett inlägg från din blogg en gång förlåt jag e värkligen ledsen för det men ska inte göra om det hoppas du har det bra så kanske vi ses! ♥♥

DATUM: 2014-02-20 | TID: 13:55:02
BLOGG/HEMSIDA: http://Ceciliasso.blogg.se
Cornelia Wolfknight

Usch stackars lilla dig. har du någon som du kan prata om detta med. För ibland när man pratar med t.ex. en psykolog så skickar de vidare en till doktor och då tar doktorerna en mer på allvar. Hoppas du mår bättre snart.

DATUM: 2014-02-27 | TID: 16:12:44Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?