Varför skulle det just hända mig? :c

Hej på er, jag hade precis börjat få upp min sso och bloggnings lust när jag helt plötsligt skulle bli sjuk.
Igår när jag var påväg hem från skolan så började jag känna att det drog i hjärtat när jag tog djupa andetag, och det blev bara värre och värre. Jag skulle ju dessutom iväg på en tjejkväll hos några gamla kompisar på kvällen.
Senare efter det när jag hade kommit hem så la jag mig för att vila, för det hade givetvis bara blivit värre.
Och plötsligt så slutade hjärtat slå några slag, och jag fick panik. Pappa förklarade sedan att det bara skulle vara hjärtat som hade hoppat över ett slag för han har så och det kan det hända ibland. Så då kändes det lite bättre.
Sedan nu idag så har det hänt flera gånger, men jag har börjat vänja mig så jag tänker inte på det lika mycket då.
Men jobbigaste med detta är att det gör jätte ont att ta djupa andetag och hjärtat kan typ inte få ner pulsen och tänk om det är något värre än vad pappa trodde. Jag mår inte alls bra just nu och jag hoppas verkligen att det försvinner för det är verkligen jätte läskigt och jobbigt. :(
 
Ska iaf logga in på sso nu, kanske att jag fixar något litet inlägg också om jag orkar annars kanske jag sitter och fixar det sista på designen så jag har något att sysselsätta mig med.
 
Jenny Skydawn

Finns om du vill prata :)

DATUM: 2014-01-18 | TID: 17:27:04
BLOGG/HEMSIDA: http://www.skydawnn.blogg.se
Anonym

ååå stackars dig :( men du jag har en fråga jag tror det är så men jag är inte säker men är du syster med Alicia starnight jag tror det men jag vill bara veta om jag har ret och om ni är det är ni mycket med varan ? em ......käns pinsamt om jag har fel xD

Svar: Nej Cecilia Flowerhill är Allis syrra som jag har förstått det. c: Och du ska inte tycka att det känns pinsamt för våra namn är ganska lika och du har inte precis varit den ända som har frågat det! :)
~ Cecilia Starhill ~

DATUM: 2014-01-18 | TID: 18:50:49
Wilma Youngforest

Hoppas det blir bättre, Krya på dig <3

DATUM: 2014-01-19 | TID: 08:30:34
Rebeca Starhill

Åh krya på dig! <3

DATUM: 2014-02-27 | TID: 22:32:05Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?