Nu vart det svårt :))

Vilket hår ska man ta? ;-;
Tycker att den nya frisyren som kom i uppdateringen idag var skiiiiit snygg. Den är väldigt lik den längre varianten men denna är ju kortare, topparna fär fram är lite mer inåtböjda och topparna där bak är så häääär mycket finare! Me like! :D
Så nu återstår bara en fråga, vilket av dessa två ska bli mitt?
 
Jag tycker att den nya ombre färgen var väldigt häfftig och sticker ut eftersom det inte finns något liknande i samma färger! Det första jag tänkte på när jag såg denna frisyr var Kissie, haha! xD Färgerna påminner mig jättemycket om hennes nya frisyr tycker jag. Den är också väldigt billig vilket är ett litet pluss i kanten! Den mörkbruna älskar jag också! Jag har länge funderat på att skaffa ett brunt hår i sso men det har aldrig blivit av eftersom jag inte tycker att det passar på Cecilia lika bra som ett ljust hår. Men det var verkligen en jättefin nyans på det här håret! Dock så var det inte jätt billigt, men eftersom min ekonomi är välldigt bra just nu och jag inte vill göra något annat med pengarna så gör det nästan inget. Så jag har lite beslutsångest just nu kan man säga, får ta och tänka på saken!
Jennifer

Vart för någonstans hittade du ombre-håret? Har läääng letat efter ett sånt men inte hittat:(

Svar: Det finns i en utav hårfrisörerna i Jarlaheim i Skördebygden! :)
Cecilia Starhill

DATUM: 2014-08-16 | TID: 13:53:21
META

Hej vart köpte du det mörka?❤

DATUM: 2016-07-01 | TID: 21:52:58
Amelia

Ser själv ut precis som du gör förutom att jag har ombre håret. Man e väldigt fin i ombre, men jag har tröttnat lite, själv tänkte jag kanske byta ögonfärg till grön och byta hårfärg till det bruna. Tycker det e fint ihop. iallafall så tycker jag du ska köpa ombre! det passar perfekt till din karaktärs ögon.

DATUM: 2018-01-07 | TID: 12:16:48Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?