Tinkerhästarna

Okej, bara för att jag har en sån stor blogglust just nu, och inte har något annat för mig så kommer ett inlägg nu ändå. 
 
Iaf så hade jag tänkt att skriva min åsikt till tinkerhästarna som anlände till jorvik denna vecka, kommer även ge ett betyg mellan 1-10 på varje häst. 
 
Storleken - Tinkerhästarna har faktiskt fått en egen storlek och är alltså inte lika stora som friesers, men inte lika små som starthästarna! En väldigt bra storlek tycker jag! ^^
 
Manen, svansen & hovskägget - Jag tycker att även om manen var väldigt tjock och satt på båda sidorna av halsen så gillar jag den väldigt mycket, det är ju så tinkerhästarnas manar ser ut irl! Det går ju även att byta man om man vill, vilket är bra så man kan göra sin häst lite unik. Svansen är också väldigt fin, och för att inte nämna hur vackert hovskägget är!
 
Färgerna - Tycker att det var superfina färger. Dock så var inte teckningen inte det bästa på fuxen, och isabellen var inte en skäck (vilket jag hade önskat att alla tinkrar var). På bilden som vi fick se idag på nyhetssidan så tyckte jag själv att den svarta var finast och isabellen var minst fin, men konstigt nog så tyckte jag tvärtom på bilderna och videorna från spelet. Om jag skulle ge betyg på alla hästarna så skulle det nog se ut såhär: 
 
Svarta skäcken - 10/10, helt felfri! Trodde att jag skulle gilla denna mycket mer än vad jag faktiskt gjorde, men det känns inte som min typ av häst på någotvis, men vacker som attan är den!
 
Fux skäcken - 8/10, denna har verkligen en superfin fux färg och är väldigt söt i ansiktet, men jag tycker att mulen är alldeles för färglös, (tycker inte alls om vita mular) och teckningen vid frambenen samt bakbenen är som sagt inte heller den finaste.
 
Isabellen - 10/10, efter att ha sett denna i spelet så är jag helt inlove med den, även fast det inte ser ut som en tinker p.g.a färgen så är den ändå supersöt. Liknar araben som är isabell/palomino dock så är denna lite mörkare vilket jag diggar!
 
Övrigt - Eftersom hovskägget är såpass stort så går det inte att använda benlindor på tinkerhästarna. Tycker att det är bra att man inte kan det, för det skulle nog se väldigt konstigt ut. cx
 
Sammanfattning - Tycker att sso har lyckats väldigt bra med tinkerhästarnas karaktärsdrag (förutom isabellen, men den var så himla fin så det gör inget)! :3
 
Bilder lånade ifrån Amanda Lightfield som bloggar på http://baraamandas.se!
 Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?