En helt vanlig dag för en Cec

Jag loggar in, rider några meter - Brb:ar väääääldigt länge - Går in i spelet igen och rider runt lite medans jag beundrar min outfit - Brb:ar (läser ett tjugotal bloggar för er som undrar) - Går in i spelet och kollar om någon vän har skrivit något i chatten (vilket inte händer så ofta), funderar också på om man ska blogga eftersom det var så länge sedan (men det orkar jag oftast inte) - Brb:ar (ofta så pass länge att jag loggas ut). 
 
Det är typ en helt vanlig dag för mig, väldigt tråkig är den, inte konstigt att jag inte tycker att något i sso är roligt längre. Visst det finns ju uppdrag som jag inte har gjort klart och har tillgång till. Men vet ni vad, om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte om uppdrag, även om huvudstoryn är väldigt rolig så överdriver jag väldigt ofta med att jag älskar uppdrag. Något som jag däremot älskar och jag även tror att ni vet att jag gör, är hästarna, jag älskar ju när nya hästar kommer och har väldigt svårt att hålla mig borta från hästköp. Men om man tänker efter, vad ska man ha alla hästarna till? Se på dem? Hitta på personligheter och smeknamn? Men sen då. Egentligen så är hästarna faktiskt också väldigt tråkiga om man tänker efter. Nya områden är också väldigt väldigt roliga ibörjan, men efter ett tag så tröttnar man på dem, som med allt annat i sso - iaf jag. Förr i tiden (eller ja för ett år sedan) så var det inte alls så, jag minns hur jag längtade hem i skolan för att jag skulle sätta mig framför datorn och spela starstable, allt var så himla skit kul då, rent ut sagt. Jag önskar verkligen att starstable var som då, nu för tiden så känns det bara jobbigt att logga in.
 
Men varför fortsätter jag att logga in och slutar istället inte? Det finns många anledningar, en är att det är något som håller mig kvar, jag vet inte vad det är, men det är något som håller mig fast vid spelet, en annan anledning är att jag nästan alltid sätter mig framför datorn varje dag efter skolan eftersom jag inte har något annat för mig och då händer det ofta att man loggar in bara för att det inte heller finns något annat att göra, den sista anledningen är att jag älskar mina hästar väldigt mycket. Inte för att de har kostat mig riktiga pengar och inte för att de är sååååå fina, utan för att de har en väldigt stor betydelse för mig eftersom min största dröm är att få en häst irl, vilket jag nog aldrig kommer att få, men då kan man endå säga att hästarna i sso är mina hästar, även fast de inte är riktiga eller går att rida på irl. Nu kanske ni att jag tycker att jag är jättekonstig eftersom jag inte har tagit med vännerna här, och ja, jag har goda vänner som jag verkligen gillar väldigt mycket. Men jag har ingen vän som jag chattar med varje dag och hittar på saker med, förr i tiden så hade jag det, vilket kanske gjorde att jag gillade spelet mer då. Hade jag haft en nära vän nu så tror jag att starstable lusten hade varit mycket större.
 
Väldigt kort sammanfattning: Jag tycker att starstable borde vara som förr.
För att ni inte ska misstolka något: Jag kommer varken att sluta med sso eller blogga, behövde bara skriva av mig lite, ni får ursäkta mig för att inlägget vart konstigt/flamsigt/whateveryouwannacallit.
 Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?